Ostgratinerade fläskkotletter
4 kotletter med eller utan ben
1-2 ägg
1 dl riven parmesan
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosnötsmjöl
salt o peppar
Vispa äggen i en djup tallrik, blanda de torra ingredienserna på en tallrik och salta och peppra. Doppa köttet först i ägg sedan i ost och mjöl röran. Stek på medelvärme i rikligt med smör, annars bränns de lätt. Denna panering passar ypperligt både till kött, fisk och kyckling!
Jag serverade kotletterna med kokt blomkål och massa smör! |
Mycket gott! Receptet bokmärkes! Så god och smarrig mat du lagar! Är så glad att jag hittat din blogg! :)
SvaraRadera//Lana
Prova att köra Fakir/nollning... dvs att du inte äter några kollisar alls! Det har hjälpt mig! Jag är inne på min 4-vecka och mår bäst! :)
SvaraRaderakram
//Lana
detta kommer jag oxå testa, troligen i veckan. Låter gott!! Hörs!! Kram
SvaraRaderaRyska dockor: Tack för tipset, tanken är att köra fakir för att minimera sötsuget!
SvaraRaderaKul att du gillar min blogg! Kram :)
Vårt efterlängtade mirakel: Prova, du kommer tycka om det! Självklart hörs vi för pepp och stöttning! Kraaaam <3
Tack för din kommentar i bloggen. Kul att ha en till lchf-blogg som jag kan följa. Imorgon startar jag mitt nya liv och jag hoppas så mycket att det kommer gå vägen.
SvaraRaderaSer jättegott ut!
SvaraRaderaTrevlig blogg du har ..
=)