måndag 2 juli 2012

Kycklingpaj!

Förgräddat pajskal fyllt med kyckling, soltorkade tomater, spenat och getost.
Äggstanning på och sen in i ugnen!
Pajskal
50 g smör
1 ägg
1 msk fiberhusk
1 msk pofiber
1,5 dl mandelmjöl
3/4 dl kokosnötsmjöl
1/2 tsk salt


Lägg allt i en matberedare och kör tills allt blandat ihop sig. Smörj en rund form 20-22 cm och tryck ut degen. Grädda i ugnen på 200 g 7-8 minuter.


Fyllning
300g kyckling
Santa Maria chicken & steak krydda
spenat
150 g getost
3 soltorkade tomater i olja


Äggstanning
3 ägg
2.5 dl grädde
salt o peppar


Stek kycklingen i smör/kokosfett och krydda med Chicken & steak kryddan. Lägg kycklingen i det gräddade pajskalet, skär osten i bitar och klipp ner soltorkade tomater och spenat. Vispa ihop äggstanningen och häll över pajskalet och grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter. 
Servera pajen med sallad! Pajen blev jättegod, en av de godaste jag ätit faktiskt!
Kram C

2 kommentarer:

  1. Mums, jättegott! LCHF-pajskal är så mycket godare än vanlig! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Lana: Ellerhur! Det där pajskalet smakar både bättre och är lättare att arbeta med än pajskal gjort på mjöl :)

    Ha bra kväll du med!

    Kram C

    SvaraRadera

TACK för att just DU tar dig tiden att kommentera i min blogg :)
Give it to me ;)

Kram C