Hemslagen bearnaise på G |
Oxfilè, perfekt stekt! Beasås och ett jättegott tillbehör: Stekt rödkål, blomkål och zuccini. Och nya tallriken från Mateus :) |
Nu ska vi ta och mysa ner oss i soffan, se på film och tända massa ljus!
Såhär mysigt ska vi ha det! Ljuslyktan längst fram är ett glas som jag hittat hos min mormor! Älskar det! |
Kram C
Mums Catharina, vilken underbar måltid!
SvaraRaderaHar aldrig testat göra béarnaise själv, men det är ju såå gott, så jag skulle nog kanske ta och testa! :)
Ha en underbar söndag!
Kram Sonja
Vad mysigt att kura upp sig i soffan med en massa ljus! Kött och bea är så gott. Jag är tyvärr urdålig på att steka kött, det får alltid min man göra. :-)
SvaraRaderaSå gott med hemmagjord bea-sås! Mums!
SvaraRaderaOh, vad mysigt nu att tända ljus och bara sitta med varandra och ta det lugnt!
Ha en fortsatt fin helg vännen!
Kramar! <3
//Lana
Sonja: Prova, det är inte svårt och det är såå gott!
SvaraRaderaErika: Ja, det är så mysigt att tända ljus och ligga i soffan och slöa! Me like! Oxfilè går inte att misslyckas med, det är ett så fint kött att det går kanon att äta det ganska så blodigt. Jag stekte bitarna 2 minuter/sida!
Lana: Hemmagjord beasås är jättegott! Äter ju aldrig den som finns i affären längre, blä!
Ha en fin helg du med :)
Kram till er alla fina
C <3