måndag 5 november 2012

Fylld lövbiff med smak av Italien

Alltid när jag har lövbiff hemma så varierar jag mig bara mellan två olika grytor. I dag fick jag ett ryck och gjorde fylld lövbiff, gott blev det!

Fylld lövbiff

5 st lövbiff bitar
1/2 mozzarella "boll"
2-3 soltorkade tomater i olja
färsk basilika
salt o peppar
smör

Skär mozzarellan i små bitar, gör likadant med de soltorkade tomaterna. Finhacka basilika och blanda allt i en bunke, salta och peppra.
Ta en lövbiffsbit, salta och peppra och ha på lite av röran...

...rulla ihop och fäst med tandpetare så att fyllningen inte åker ut när den steks på!
Stek på lövbiffen i en stor med klick smör, 2 minuter/sida ungefär.
Färdiga, redo för att ätas...
Jag kan säga att det var grymt gott med den smälta mozzarellan...Mmm
Till lövbiffen gjorde jag en sallad på avokado och tomater, samt smörkokta sockerärtor. Rätten fick tummen upp från Pingvinen! Detta kommer lagas igen, men då måste jag prova en ny fyllning...även om denna var galet god! :)

I morgon blir det fisk på menyn!
Ha en fin kväll alla fina <3

Kram C







6 kommentarer:

  1. Mmmums, det låter supergott Catharina! :)
    Ha en underbar dag!
    Kram Sonja

    SvaraRadera
  2. Åh låter och ser jättegott ut. Fina tallrikar också.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. måste du alltid ha så snyggt porslin på dina bilder??? blir så avundssjuk!!! Du är så duktig min kära vän. Kram på dig!!

    SvaraRadera
  4. Sonja: Jag hoppas att du haft en underbar dag!

    Jennys vardag: Tack! Ja, jag älskar mina tallrikar de är av märket Mateus!

    Vårt efterlängtade mirakel: Japp, det MÅSTE jag ;) Bara att köpa vettu, eller ge en hint till din karl så kanske du får i julklapp!
    Kraaam <3

    Kram till er alla <3
    C

    SvaraRadera
  5. Vad gott med fylld lövbiff, det var riktigt länge sen!

    SvaraRadera

TACK för att just DU tar dig tiden att kommentera i min blogg :)
Give it to me ;)

Kram C