En supergod sallad... |
Kycklingkött
sallad, jag tog romansallad
grön paprika
rödlök
smörstekta kantareller
ugnsrostade tomater
rostade mandelspån
parmesan
Det kanske ser ut att vara en fettsnål sallad, men det var den inte. Dels så ringlade jag över smöret från kantarellerna över salladen, jag tog även oljan som de ungrostade tomaterna legat i (2-3 msk) den oljan var jättegod med smak av oregano. Jag behöver kanske inte skriva hur salladen gjordes, för det tror jag Ni kan räkna ut själva! Lite hackade så var allt klart, typ ;)
Fru L tipsar: Om Ni vill ha en krispig sallad, strimla salladen som Ni vill ha den och lägg den i bunke med iskallt vatten, låt stå minst 1 timme i kylen...Häll av och njut av en krispig sallad! Om Ni har bråttom, lägg i is i bunken så blir salladen snabbare krispig! Funkar kanon att ha bunken ståendes i kylen över natten med.
Redo för att hoppa in i min mun...slurrrp sa det så var salladen slut! :) |
Kram C
Men gud vad gott! Sååååå smarrigt! Jag måste bara göra dina ungrostade tomater! :)
SvaraRaderaHa en underbar fredag!
Kram kram
//Lana
Det ser så gott och fräscht ut!!
SvaraRaderaBörjar bli mer o mer sugen på sallad så detta va ett fint tips!!
SvaraRaderao vet du vad om 105 dar åker jag oxå till solen :)
Kjaaaaaam <3
Oh jag käkade sallad igår :) Fast typ utan sallad, den har en benägenhet att bli kvar på tallriken ^^
SvaraRaderaHärligt att räkna ner!
SvaraRaderaKram /M
Tack för tipset om salladen! Slungar du salladen eller torkar av med papper när du ska använda den?
SvaraRaderaVad härligt det låter med semester.
Erika: Jag låter den rinna av i ett durkslag och sen torkar jag lite med papper!
SvaraRaderaKram C <3