På onsdagen innan vi åkte, provade jag ett nytt recept, tänkte dela med mig av det!
Spenat & fetaostfylld kycklingfilè
2 kycklingfilèer
färsk babyspenat
fetaost
citronsaft
lufttorkad skinka
peppar
Börja med att sätta ugnen på 200 g och smörj en ugnsform.
Lägg i spenat (jag tog drygt halva påsen a`65 g) fetaost och citronsaft i en matberedare och kör till en smidig smet, den kommer bli lite smulig...men det är så den ska va!
Såhär ska smeten se ut! |
Ta sedan den lufttorkade skinkan och linda den runt kycklingen, och sätt i tandpetare så att inte skinkan åker av.
Peppra lite på kycklingen, sen in i ugnen ungefär 20-25 minuter. Kör gärna på grilleffekt sista minuterna!
Kycklingen var såå mör och god! |
Till kycklingen hade jag lite grön/röd paprika och avokadoröra! Röran är är gjord på en liten avokado, vitlökspulver, 2-3 msk creme fraiche, salt och peppar...räcker till 1 port. |
Hoppas att Ni gillat mina inlägg medans jag varit borta?! Jag ser fram emot att kolla om Ni kommenterat något!
Kram C
Kanonbra recept! Sparar på en gång! :)
SvaraRaderaKul idé att mixa spenat och fetaost!
Jag längtar också efter dig och dina kommentarer på bloggen och fejan! <3
Kram kram
//Lana
mmmm va gottigt det ser ut!!
SvaraRaderaÖnskar er en säker resa hem <3
Du är saknad <3
Kjaaam <3
Låter fantastiskt gott! Ha en trevlig resa hem!
SvaraRaderaKram:)
Mums, ser jättegott ut, jag älskar spenat. Ha en bra resa hem nu! Kram
SvaraRaderaWow, såg smarrigt ut! Sparar. ;)
SvaraRaderaKram /M