Broccolislaw 3-4 port
4-5 dl färsk vitkål
1 dl broccoli (1/2 broccolistånd a`250 g)
2 medelstora morötter
1.5 dl majonäs
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk honung (kan uteslutas)
salt o peppar
Riv alla grönsakerna i en matberedare på den grova delen. Blanda sen ihop majonäs, vinäger, honung, salt och peppar. Ha i grönsakerna i majonäs-röran, blanda ordentligt och ställ sen i kylen ett tag innan den ska ätas!
Under zucchinin och paprikan gömmer sig lite portabello svamp...första gången jag provade! God, men jag tycker den smakar precis som champinjoner! Vilket är ett gott betyg :) |
Nu ska jag iväg till Erikshjälpen och Bra-begagnat med morsan! Här ska det fyndas :)
Kram C
Låter gott, gott! Men jag måste tyvärr "akta" mig för broccoli...får lätt ont i magen av den... :(
SvaraRaderaHa en fortsatt fin dag!
Kramar till dig vännen! :)
<3 <3 <3
//Lana
Riven broccolistålk är jättegott! Ska försöka komma ihåg att använda den i cole slaw nästa gång. Jag brukar använda den i sallder eller röra ner i grönsaksröror. :-)
SvaraRaderaKul med nya användningsområden för broccoli. Coleslaw är ju så gott och fräscht, speciellt till grillat på sommaren :) kram
SvaraRaderaLana: Usch, inte kul :( Bäst att du låter bli då!
SvaraRaderaErika: Broccolistålken slänger jag alltid...Så dumt :( Det får bli ändring på det! Tack för tipset!
Cosmoscatten: Visst är det! Gott till det mesta!
Kram till er ALLA <3<3<3
C
Det där var ju en bra idé, att ha broccoli i coleslawen, måste testas ;)
SvaraRaderaVet du vad, portabello är faktiskt en kastanjechampinjon som vuxit till sig, så smaken är inte alls konstig ;)
SvaraRaderaKjaaaam <3<3<3<3
Bruttan: Haha ok! Det visste jag inte ;)
SvaraRaderaKjaaaaam <3<3<3<3
C
Martina: Gör det! Det var supergott!
SvaraRaderaKram C <3