tisdag 25 juni 2013

När mat kommer till och de första gubbarna

Helstekt fläskfilè, smörstekt sparris, bea och avokado & tomatröra...Gött :)
När vi var på Öland gjorde jag en supersmarrig röra! Jag gillar när mat kommer till för att man har lite rester i kylen...Det är oftast de tillfällena som man kommer på riktiga favoriter, Ni vet sånt där som blir så förbaskat gott :) 
Här är en av dom...

Avokado & tomatröra

1 avokado
5 cm purjolök
2 tomater
salt o peppar

Dela avokadon och skär den i kuber, göra likadant med tomaterna. Skär purjolöken tunt i halvmånar, blanda allt och smaka av med salt och peppar. Servera genast :)
För övrigt gillar jag färgerna! Man äter ju trots allt med ögonen också!
Supergod röra som passar ypperligt till sommarens alla grillmiddagar! Prova, enklare kan det knappast bli!
Om tittar noga så ser Ni att jag bytt lack...Vad för färg/märke...Det får Ni
se i morgon!
Idag plockade jag de första egna jordgubbarna! Den lukten alltså, sååå gott luktar de! Och smaken var det inget fel på heller :)

Kram C

4 kommentarer:

  1. Mums så gott!!! Öländska jordgubbar är gott. Jobbade som jordgubbsplockare där för många år sen .. oj oj vad man åt! ;)

    SvaraRadera
  2. Precis så! Kylskåpslyx!

    Å svenska jordgubbar!

    Kram/M

    SvaraRadera
  3. Vilken god middag!!!! :) och färska jordgubbar är ju bara så fantastiskt gott! Måste äta fler gubbar :) ha en bra dag :) kram

    SvaraRadera
  4. Maria: Jordgubbarna är plockade hemma hos mig, inte på Öland! ;)

    Kram C <3

    SvaraRadera

TACK för att just DU tar dig tiden att kommentera i min blogg :)
Give it to me ;)

Kram C