Heta räkor
1.5 dl skalade räkor
1 rågad tsk sambal oelek
1 lime (saften)
2 msk gräslök
Blanda allt och låt stå i kyl minst 2 timmar, går bra över natten med! Kan knappast bli enklare!
Saftiga räkor med en tydlig syra från lime och hetta från chili! Helt i min smak :) |
Kram C
Åhh ser jättegott ut !! Räkor är en favorit bara så tråkigt att skala.
SvaraRadera=)
Sv: Tack! Idag är en ny dag med nya möjligheter! :) Är inte så dålig i magen idag men istället börjar jag bli förskyld märker jag (som vanligt efter för mkt kolhydrater). Vaknade iaf idag och var sååå sugen på RIKTIG mat! Jag har analyserat mkt varför det blev som det blev och det finns många orsaker - kanske just när det blir för många olika känslort samtidigt som jag inte kan stå emot!
SvaraRaderaTack för omtanken! Kraam
Ååååh va gott!! Måste göra en dag.
SvaraRaderaKjaaaaam <3<3<3<3<3
Låter jättegott!
SvaraRaderaKram ♥ ♥ ♥
Yummie!!!
SvaraRadera:-)
Kramar/M
Hej :)))
SvaraRaderaTack för din snälla kommentar på min blogg (som ju tystnat alldeles...) Jag använder inte mailen som kommentarerna skickas till och tittar inte på bloggen och såg nu att du skrev för jättelänge sedan!
Jag älskar också räkor, men det är svårt att få tag på färska räkor där jag bor. Kokade däremot vongole (italienska småmusslor)häromdagen och det var riktigt gott det med. Men skulle gärna sätta tänderna i din räkrätt...
Stor kram <3<3<3
Jag ska göra räkorna på fredag när jag ska på picknick på fredag!
SvaraRaderaKram/M
Monkan: Vad kul att du ska prova! Prova dig fram med lime och sambal oelek, det är ju så olika hur starkt/surt man vill ha det!
SvaraRaderaKram C
Mmm...smaskens! :)
SvaraRaderaHa en fin dag vännen!
Massvis med kramar! <3 <3 <3
Mums!! Gillar räkor!!
SvaraRadera