Lax redo för ugnen... |
Laxen: Jag kryddade laxen med både citronsaft och skal från en liten ekologisk citron, plus salt och peppar. In i ugnen på 175 g i 15 minuter. Lät sedan laxen svalna, innan jag ställde in den i kylen tills vi skulle äta den.
Basilika & dragonsås: Jag blandade 2 rågade msk majonäs med lika mycket creme fraiche, kryddade med salt och peppar. Hackade i 2 msk färsk dragon och 1/2 dl färsk basilika plus liiiiite honung. Denna sås är bara sååå god, ni måste prova!!!!! Räcker lagom till 2 personer.
Till laxen och såsen hade jag bara lite gurka och tomat, gott! |
Kram C
Älskar lax!! Men idag kör vi grillade hamburgare :)
SvaraRaderaKjaaaaam <3<3<3<3
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaÄlskar också lax! Och den där såsen verkar ju jättegod :) kram
SvaraRadera