Sallad med isbergssallad, paprika, gurka, avokado och köttfärsägg! |
Så när jag gjorde köttfärssås häromdagen så kom jag ihåg det där med ägg på pizzan från barndomen. Jag tog en liten form och hade i 2 dl köttfärssås, sen knäckte jag i ett ägg. In i ugnen på 200 g i typ 10 minuter.
Kan tala om att detta är jättegott! Kombon köttfärssås och ägg är galet gooooood :)
Ägget är sådär lagom stelnat, mums! |
I morgon ska jag och Pingvinen dra ner till Småland och hälsa på Maria och Bruttan! Det ska bli så kul, ser framemot detta mycket!
Ha nu alla en underbar helg!
Kram C
Spännande! Måste provas!
SvaraRaderaÖnskar dej en trevlig helg!
Kramar
Monkan: Gör det! Det är jättegott!
SvaraRaderaDetsamma önskar jag dig!
Kram C <3<3<3
Låter jättegott!
SvaraRaderaVad kul att du ska besöka dem! :)
Synd att vi bor långt ifrån varandra!
Vi pratat lite med Annica om att kanske ordna ett bloggträff i Stockholm? T ex i januari, då kanske flera kan komma och träffas! :)
Kramar och trevlig resa/helg! <3 <3 <3
Hälsa Maria och Annica från mig!
Åh, vad roligt att du ska träffa Annica... ha så trevligt tillsammans!
SvaraRaderaHar faktiskt tänkt testa att knäcka ett ägg i stekpannan över köttfärssåsen, men inte hunnit med det ännu. Det där verkade ju ännu smartare (att tillaga ägget i ugnen alltså), det måste jag prova.
Ha det bäst!
Kram Erika ♥♥♥
Det där måste jag ta och komma ihåg!! :-)
SvaraRaderaVilken kul idé !!!! Kan tänka mig att det är jättegott . Ha en fin helg! Kram
SvaraRaderaUndra om detta är ngt för mig.....har ju så svårt för äggvitan ren sådär....men jag borde väl antagligen prova först för att veta o inte fega ur ;)
SvaraRaderaKjaaaaam Darling <3<3<3<3
Bruttan: Ha bara i äggula i såfall! Det funkar lika bra det!
SvaraRaderaKjaaaam finaste Bruttis <3<3<3