Jag vet att gröna ärtor innehåller ganska mycket kollisar (7g/100g)...men det struntar jag i, jag äter inte ärtor särskillt ofta men till fisk måste jag ha det! Så var det med det ;) |
Majonäs
2 äggulor
1 msk dijonsenep
0.5 msk vatten
1-1,5 dl neutral olja
några droppar citronsaft
salt o peppar
Jag skriver inte ens ut hur majonäsen görs, det tror jag att Ni kan vid det här laget ;) Receptet är från Tina Nordström, jag tyckte att det blev så mycket godare att utesluta vinägern som annars ska vara i.
Till rödspättan blandade jag mandelmjöl och parmesan, skriver inte ut några mått för jag kommer inte ihåg dem...men jag använde ungefär dubbelt så mycket mandelmjöl som parmesan i allafall! Sen stekte jag den i massa smör.
Kram C
Mums, vilken god mat! Panerad fisk måste jag också göra nån gång, det var längesen!
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram kram
Gott!!
SvaraRaderaSå gott med fisk och ärtor. :-)
SvaraRaderaLåter väldigt gott, parmesan piffar verkligen upp det mesta!
SvaraRadera