Omelett 1 port
2-3 ägg
en näve färsk spenat (funkar med fryst med)
20-30 g fetaost
salt o peppar
smör/kokosfett
Fräs på spenaten i pannan med smör (jag tog ca: 30 g). Vispa under tiden lite lätt äggen salta och peppra. När spenaten krympt lite smula ner fetaosten och häll över äggen. Stek omeletten på ena sidan, när den "torkat" på ovansidan är det bara att stjälpa upp den på en tallrik och njuta!
Fetaosten blir sådär härligt krispig på ytan och kletig inuti, detta var faktiskt en av de godaste omeletter jag ätit! |
Ha en underbar tisdag alla därute!
Kram C
Ägg är verkligen den perfekta frukosten! Tack för kommentaren, chokladmuffins är min nya favvo!
SvaraRaderammm...låter riktigt smarrigt!
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram kram
Vad smarrigt att blanda i spenat och fetaost.
SvaraRaderaSka genast inhandla lite fetaost, spenaten ligger och väntar i frysen.
Kram Maria
Låter väldig gott. Ska testa!
SvaraRadera