tisdag 17 juli 2012

Nyttig frukost



Omelett        1 port
2-3 ägg
en näve färsk spenat (funkar med fryst med)
20-30 g fetaost
salt o peppar
smör/kokosfett


Fräs på spenaten i pannan med smör (jag tog ca: 30 g). Vispa under tiden lite lätt äggen salta och peppra. När spenaten krympt lite smula ner fetaosten och häll över äggen. Stek omeletten på ena sidan, när den "torkat" på ovansidan är det bara att stjälpa upp den på en tallrik och njuta!
Fetaosten blir sådär härligt krispig på ytan och kletig inuti, detta var faktiskt
en av de godaste omeletter jag ätit!
Jaha nu regnar det, IGEN. Nu ska jag umgås med dammsugaren ett tag ;)
Ha en underbar tisdag alla därute!


Kram C

4 kommentarer:

Marja -baka sockerfritt sa...

Ägg är verkligen den perfekta frukosten! Tack för kommentaren, chokladmuffins är min nya favvo!

Unknown sa...

mmm...låter riktigt smarrigt!
Ha en toppen dag!
Kram kram

Mot ett lättare liv sa...

Vad smarrigt att blanda i spenat och fetaost.
Ska genast inhandla lite fetaost, spenaten ligger och väntar i frysen.

Kram Maria

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Låter väldig gott. Ska testa!