lördag 20 april 2013

Villighet

De senaste veckorna har varit tuffa, riktigt tuffa. Jag har märkt att min botten snart blivit nådd. Önskade så att min beroende-hjärna och blåa hund kunde lyssna på det. Jag har haft svårt att andas och känt mig lixsom kvävd, när jag ska ligga ner och sova. Fruktansvärt obehagligt. Jag har mått illa efter jag missbrukat, haft halsbränna från helvetet. 

Jag har försökt be om villighet, men det är svårt. Jag tror inte på Gud, jag vet inte ens om jag tror på något "större" än mig själv heller. När jag var 13 år så sa jag till min mamma att jag inte trodde på Gud och inte ville gå i kyrkan mer. Men hon tvingade mig att gå ändå, det har satt djupa spår i mig. Samtidigt vet jag att jag måste bli villig för att kunna göra en förändring, men det är jag inte än. Jag behöver be om villighet för att sen kunna be om hjälp, vet bara inte hur???!!!

Jag orkar inte mycket längre till. Det börjar bli jobbigare att fortsätta droga än att låta bli. Trodde aldrig jag skulle skriva det, men så är det. Abstinensen och allt som hör till kommer bli jävlig. Men att droga och leva i det här, det är sju resor värre. När jag drogar ser jag inget ljus, nästan ingen glädje, jag gråter, är arg, sur, avundsjuk och väldigt, väldigt olycklig. Jag orkar inte med att leva så längre. 

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra. Mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden. 

Kram C

13 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Om jag bara kunde krypa in i din hjärna och vrida på alla möjliga "skruvar" så att du ska må bättre och lämna det drog-träsket!
Jag sänder till dig massvis med kramar!
Du måste få hjälp vännen! Hur kan JAG hjälpa dig? <3 <3 <3
//Lana

Frida Söderberg sa...

Låter fruktansvärt!
Har du provat taktil massage? Det hjälpte mig att komma till ett inre lugn och kunde hitta fokus.
http://lugnochlycklig.blogspot.se/2012/12/taktil-massage.html

Sen har det hjälpt mig att läsa "sockerbomben i din hjärna" och "Hjärnkoll på vikten". Det var otroligt befriande att läsa om hur hjärnan fungerar och hur det fungerar med beroende just i hjärnan!

Krama

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Starkt skrivet inlägg. Du berör mig. Jag önskar dig alla lycka och hoppas att du finner det de behöver för att be om hjälp. Många kramar!

Anna i Alperna sa...

Jag hoppas verkligen att du kommer till en punkt där du verkligen VILL. Men du behöver nog professionell hjälp med detta. Finns det någon form av terapi du kan tänka dig och/eller en stödgrupp? Du är ju inte ensam, kom ihåg det. Det är många andra som kämpar med detta! Du ska inte behöva ha det så här...
Stor styrkekram och ta väl hand om dig. Våga be om hjälp <3<3<3

Maria sa...

Åhh så jobbigt du har!! Finns det ingen hjälp som du kan få.. Man kanske inte kan klara det själv. Lider med dig och blir själv så berörd av din berättelse.
Vi är många som tänker på dig!!
Hoppas verkligen det löser sig för dig snart!!
Styrkekramar <3

cosmoscatten sa...

Finner inga ord... Men jag hoppas verkligen att du snart finner en väg ut ur detta och ser lyckan igen :) stor kram!

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Du hjälper mig bara genom att finnas till. Kanske skulle vi höras via telefon???!!! det kan nog hjälpa mig! Min röda hund skulle inte gilla det alls ;) Love C <3

Frida: Nej, det har jag inte provat. Vet inte ens vad det är. Sockerbomben har jag läst! men inte sockerbomben i din hjärna. Kram <3

Angelica: Tack! DU berör mig också! Kram <3

Anna: Det hoppas jag också. Ja, jag behöver professionell hjälp med maten/sockret/måendet. Jag vet var hjälpen finns. Det är bara det att min röda hund vägrar ge med sig. Jag har svårt att hitta viljan som behövs för förändring. TACK för dina ord fina du KRAM <3

Maria: Det finns hjälp att få det är bara det att jag väljer annorlunda. Jag väljer att droga. Det är därför jag önskar så att jag hade villigheten inom mig. TACK och KRAM <3

Cosmoscatten: Det hoppas jag också! Kram

KRAM igen till er ALLA <3<3<3
C

caritha anderius sa...

Skickar styrka och villighet till dig. Kram♥.
P.s Sockerbomben och Sockerbomben i din hjärna är samma böcker. D.s

Mitt liv som fru L sa...

Caritha: Tack det behöver jag! Bitten Jonsson har skrivit en bok som heter "sockerbomben" och en som heter "sockerbomben i din hjärna" jag har båda två!

Kram C

Fröken Nilsson sa...

Åh fina du, så här ska du verkligen inte ha det!!
Längtar så efter att få ge dej en riktigt stor o varm kram.
Det är säkert inte lätt men jag hoppas du kan ta dej ork att vända dej till någon och få hjälp.

Kjaaaaaam <3<3<3<3<3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: LOVE <3

Kjaaaaam C <3<3<3

Tolvstegtillfrihet sa...

Åh. Lider med dig! Och känner verkligen igen tankarna kring en högre kraft, har haft det väldigt jobbigt med den biten jag också. Men just nu ber jag bara utan att definiera vad det är, fake it til you make it! Tro på den lilla lilla möjligheten att någonting hör dig och vill dig väl. Det finns inga bevis varken för eller emot så jag väljer att tro på det som hjälper mig :) Ska fortsätta följa dig och sänder massor med styrkekramar.

/S

Mitt liv som fru L sa...

Tolvstegtillfrihet: Välkommen hit!
Tack för dina ord...har helt glömt bort "fake it til you make it"...väldigt bra tanke bakom dessa ord!

Kram C <3<3<3