söndag 6 oktober 2013

Utmaningar

I dag fyllde min pappa år och jag har haft lite ångest inför det. Inte att han just fyller år utan att det kommer serveras fika, om vi åker dit. 
Vilket det gjorde, det var kladdkaka och vispad grädde (favoriten) trodde jag skulle avlida bara av att titta på kakan. Men jag överlevde,  jag hade innan vi åkt iväg...bestämt att jag tar med frukt och äter det. Vilket jag gjorde, kändes helt ok. Det jobbigaste var inte att inte få äta, utan att se fikat. Hmm, men jag vänjer mig. 
Har känt mig sur och ostabil även idag, ingen skön känsla alls. Jag klarade inte av att äta upp middagen, som var kalops med broccolimos. Kalopsen åt jag upp men moset gav mig kväljningar. Så jag fick ge upp. Det är som ett "lock" i halsen, när jag ska äta vissa saker tar det tvärstopp. Sjukt jobbigt...känns som att det inte finns så mycket som jag kan äta, utan att må illa. MEN jag accepterar att det är såhär nu, det är bara att gilla läget... för det kommer gå över! Huvudsaken är att jag är drogfri, sen att jag äter enformigt... ja, det gör ingenting!

Kram C <3 

6 kommentarer:

Helena.B sa...

Härligt att du fortfarande håller fast vid att vara abstinent!! Du är grymt duktig!! Känner igen det där med att det blir som ett lock i halsen med viss mat. Jag har likadant.. Färs är värst för mig. Inte tacos o så men typ färsbiffar, köttbullar och köttfärslimpa o sånt...*ryser* Ha en bra dag. Kram

Svetlana Driagina sa...

Ja, huvudsaken att du inte klivit av den rätta vägen! Det får ta den tiden det tar! Kämpa på vännen!
Massvis med kramar! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

Mitt liv som fru L sa...

Helena B: Så skönt att läsa (även om det inte kul för nån av oss) att jag inte är ensam om att känna det där "locket" i halsen. Och jag kan precis som du inte äta färsbiffar, köttbullar det bara växer i munnen. Så här blir det också tacofärs eller köttfärsås!

Kram C <3

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Vad duktig du är!

När man är bortbjuden eller osäker på vad som kommer att serveras är det bra att tänka till innan och bestämma sig vad man får och inte får äta. Och precis som du gjorde, ta med eget! Kör hårt!

Många kramar <3

cosmoscatten sa...

Starkt jobbat att avstå! Kram!!!

Mitt liv som fru L sa...

Tack allihopa! Ni är bäst!
Love C <3<3<3