söndag 12 januari 2014

Att lära sig att säga ifrån!

De senaste dagarna har det varit neråt i humöret, igen. Tänk er en blandning av pms-kärring, klimakterie-kossa och en rabiat treåring...Det är jag mina vänner just nu! 
Jag har ingen kontroll på mina känslor alls, å det får väl vara så nu! Det viktigaste är ju trots allt att jag är drogfri.
Jag kan inte ens spela ett sällskapsspel utan att bryta ihop när jag inte vinner. Ja, Ni hör ju helt jävla galet är det...Tänk vad lite brist på socker kan göra med en kropp! Skrämmande...
Kan säga att jag längtar tills den dagen då mitt humör är mer stabilt, för detta är inte kul!

Jag har ju som jag kanske berättat en sponsor, h*n hjälper mig att arbeta mig igenom de 12 stegen för OA. Saken är den att det har väl aldrig känts riktigt bra, jag tvekar om jag verkligen kan lita på denna person. Sen är h*n sån som ändrar tiden nästan varje gång för våra samtal. Vi bestämmer en tid och sen dagen innan, eller som idag 30 minuter innan sms:ar h*n att vi får höras i morgon. Detta har hänt åtskilliga gånger. Men jag har snällt sagt att det är heeeelt ok. I själva verket stör det mig och mitt mående, å den lilla tilliten jag har försvinner! 
SÅ, i morgon ska vi prata kl:12...om det inte blir ändrat igen ;) Då måste jag faktiskt säga ifrån och stå upp för mig! Ångest deluxe...

Tack för att Ni finns <3
Kram C

6 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

Stå upp för dej själv snälla du, det är ju DEJ det handlar om!!
DU förtjänar det bästa <3
Måste säga att kombinationen av de olika typerna av tillstånd låter kul, men fattar att du har det galet tufft!!!
Hoppas vi får till träffen så att jag får ge dej en bamsekram!!!

monkan sa...

Å, jag vet, att säga ifrån är så svårt! Snäll ska man vara, typ och inte vill man ställa till med nåt, och...nämen skit i det! Ta fram den där klimakteriekärringen i dej och säg till på skarpen!!!

många kramar!

Och du: Fan vad du är duktig!

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: Javisst låter det kul! Stackars min Pingvin som får stå ut med mitt humör...
Ja, jag måste bli bättre på att prioritera mina känslor!
Jag hoppas verkligen att jag orkar ses i februari!
Kjaaaaaaaaaaam <3<3<3

Monkan: Ja, jättesvårt är det. Jag vill mest inte att det ska bli osämja/bråk. Det är nog därför jag drar mig för det! Klimakterie-kärringen åkte fram! ;)
Tack, jag försöker iaf!
Kram C <3<3<3

Helena.B sa...

Bra att du prioriterar dig själv nu när du kommit så långt <3 Trots att du är lite tjurig just nu men det är helt ok. Jag hade en sån dag igår som gick ut över hela familjen tyvärr :/ Men men, så länge vi är drogfria så får det vara så precis som du säger!! Kram på dig <3

Svetlana Driagina sa...

Det är inte alltid lätt att säga ifrån...Men jag är övertygad att du klarat det galant!
Härligt att höra att du fortsätter med drogfria dagar! <3
Kramar till dig vännen! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

Mitt liv som fru L sa...

Helena B & Lana: Tack snälla ni! Ni är så fina och peppar mig!

Kram C <3<3<3