tisdag 25 februari 2014

Tiden springer iväg!

Ursäkta för dåligt bloggande men jag har helt enkelt inte orkat, lusten till att "skriva av mig" har inte heller infunnit sig!
Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med bloggen...Dock är jag väldigt aktiv på min instagram, följ mig gärna där: pingvinensfru men jag måste godkänna er innan ni kan följa mig! 

I övrigt går det bra, mer än så är det inte. Det går upp och ner, vissa dagar mår jag toppen andra mår jag skit. Det är tillfrisknandet i ett nötskal! Jag känner mig inte helt nöjd med min matplan, upplever en trötthet och tyngd i kroppen efter måltid. Tror faktiskt inte jag mår bra av för mycket fett och protein. Hmm måste fnula och känna på det där!
Jag är fortfarande drogfri, "firade" 5 månader 17 februari. Stort. Magiskt. Är så stolt över mig själv! Känns jättemärkligt att jag första gången i mitt liv (om jag är drogfri då), ska fira min födelsedag utan socker...Jag tror iofs inte det blir jobbigare än jul och alla fredagar/lördagar, som jag hitintills klarat. Det var bara något som slog mig nu. Det blir mycket "första gången" det första året. Julen, påsk, midsommar, alla födelsedagar och typiska "ätardagar"...såsom fettisdagen, kladdkakans dag, kanelbullens dag. Alla dessa dagar ska jag klara av, utan att äta! 
Därför brukar man säga att första året, är ett sorgens år. Gamla vanor ska bytas ut mot nya helt enkelt!

Tack alla ni som finns där för mig!
Kram C <3

4 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Så underbart att läsa att det har gått hela 5 månader med ditt "nya" liv! Häftigt! Du är sååååå bra!
Jag märker också att för mycket fett passar inte min kropp...mår inte bra av det...
Och nu när det har gått 3 dagar med detox, så känner jag att jag inte alls saknar kött...kanske ska minimera intag av köttet i fortsättningen!
Ha en toppen dag!
Massvis med kramar! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

monkan sa...

Jag upprepar mig: du är så jäkla duktig! Bäst helt enkelt.
<3
/M

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Tack snälla du <3
Skönt också att läsa att jag inte är ensam om att inte må toppen, med för mycket fett el protein!
Kraaaam C <3<3<3

Monkan: Tackarrrrrr!
Kram C <3<3<3

cosmoscatten sa...

Hurra hurra hurra och grattis till 5 månader, du är så grym!! :) kram