torsdag 26 juni 2014

Allt har ett slut!

Ända sedan jag blev drogfri har bloggandet inte känts nödvändigt längre, lusten till att dela med mig av mitt liv har försvunnit helt. Just nu lever jag livet på riktigt, precis så som jag önskade och hoppades på. 
Detta beslut känns helt rätt, jag har bestämt mig för att sluta blogga.
Bloggen kommer finnas kvar ett tag, typ över sommaren. Sen tar jag ett nytt beslut om bloggen ska plockas bort helt och hållet...eller om jag mot förmodan ändrat mig!

Jag vill passa på och tacka alla ni som läst min blogg, kommenterat och hjälpt mig under den tiden jag bloggat. Ni har varit grymma!

Kram på er! <3

11 kommentarer:

Maria sa...

Härligt att läsa att du mår så bra! Tråkigt för oss att du tänkt sluta blogga helt men du gör säkert ett förståndigt beslut. Lusten måsta finnas, jag hittade ju den igen .. ;) Kommer väl få "träffa" dig på Insta iaf .. !?
Ha en riktigt fin helg!
KRAM

Fröken Nilsson sa...

Leva livet är det som är bra så kör på Darling 💙

cosmoscatten sa...

Lycka till! Du är verkligen stark och en inspiratörskälla! Kommer såklart sakna bloggen men följer ju dig på andra ställen. Vill ju inte vara utan dina härliga matbilder :) kraaaaam!

Kjersti sa...

Så glad jag blir att du mår bättre Catarina! Och livet är ju föränderligt. Olika saker är olika viktiga i perioder - beroende på en massa olika omständigheter. Stort lycka till med ditt fortsatta drogfria liv!

monkan sa...

Det bästa är ju att du mår bra!
Kram Monkan

Mitt liv som fru L sa...

Maria: Ja, vem vet blogglusten kanske kommer tillbaka! Japp, klart jag finns kvar på instagram! Kram <3

Bruttan: Självklart! Kjaaaam <3

Cosmoscatten: Tack, vad glad jag blir! Ja, du får följa mig på FB och Instagram! Kram <3

Kjersti: Tusen tack! Kram <3

Monkan: Eller hur! Kraaam <3

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Vad härligt att du mår bra!
Du gör som du vill med bloggen, men jag hoppas att du kommer finnas kvar på Instagram. Kul att "hålla lite koll" och få en glimt av din vardag. :-)
Kram Erika <3

Mitt liv som fru L sa...

Erika: Klart jag finns kvar på Instagram, det är alldeles för kul att sluta med! Vill även jag ha koll på mina kära bloggkollegor! ;)

Kram C <3

Sonja Kidron sa...

Hel masa rätt tycker jag!! Och av en SÅ bra anledning. Heja dig!
<3 <3 <3

Anonym sa...

Wow, this paragraph is pleasant, my younger sister
is analyzing these things, thus I am going to convey her.


my web site ... Cheap Retro Jordans 6

lilian nikky sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
1 ÄLSKA STAV
2 VINNA EX TILLBAKA
3 KVINNENS FRUIT
4 FRÄMNINGSSTAV
5 SKYDDSSTAV
6 VERKSAMHETSSTAV
7 GODE JOB STAV
8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.