onsdag 7 november 2012

Fish is in da house

Supersmidig röra till fisken: Fetoast, finhackad grön paprika, fryst chili,
peppar och pyttelite creme fraiche...bara att röra ihop ;)
Denna röra bredde jag på min torskbit, det blev en riktig höjdare måste jag säga...en blandning av salt och starkt! Gott :)
Redo för ugnen, 175 g i 15 minuter, jag körde på grilleffekt sista 2 minuterna. 
Pingvinen ville gärna har parmesan på sin torsk, och självklart fick han det! 

Gräddkokt savoykål

savoykål
purjolök
1 liten vitlöksklyfta
grädde 
salt o peppar
smör/kokosfett

Hacka savoykål och bägge löksorterna, fräs på i mycket smör/kokosfett. När kålen krympt slå på grädden, salta och peppra. Låt allt småputtra i 10 minuter.
Fetaost torsk, gräddkokt savoykål och cocktailtomater!
Denna middag var klar på under 20 minuter, inte illa pinkat om Ni frågar mig! Nu ska jag kolla på detta:
Riktigt bra serie, sen att det är med en hel del snygga karlar är ju inte precis fel! hehe ;)
Ha en fin kväll alla fina <3

Kram C

7 kommentarer:

fröken nilssons kök sa...

Smaskigt!
Gillar mat som går snabbt ;)

tojis sa...

Åh, jag och min pojkvän är helt uppslukade av SoA, och jag har hört att den bara blir bättre och bättre! Vi är bara på s2 än så länge.

monkan sa...

Såg gott ut, mina smaker!
Kram M

Mitt liv som fru L sa...

Tojis: Jag är inne på säsong 4! Sista avsnittet i säsong 3 är så jävla spännande! Du måste se!

Kram C

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Mums... det låter som en härlig röra på fisken.

Sonja Kidron sa...

Mumsig mat, men väldigt tyst här!
Hoppas allting är bra med dig Catharina!
<3
En STOR kram!
/ Sonja

tojis sa...

Ja vi ska absolut fortsätta titta, S3 finns på netflix dessutom!