onsdag 18 januari 2012

Jag kämpar!

Precis som överskriften lyder, så kämpar jag! Det är jobbigt och tungt men jag hänger i. På sista tiden har jag haft noll matlust, även fast jag lagt ut bilder på mat så har jag kanske ätit hälften av portionerna max. Jag tycker en del saker är goda men ändå så får jag inte i mig maten, jag vet mysko. Men som sagt nu har jag ändå några saker som jag blivit sugen på, och då tar jag till vara på det och äter det även om det blir enformigt. Bla så har jag snöat in på detta.
Bandspagetti med svampsås och stark riven ost.
Kan tillägga att jag inte åt upp allt från den här stoooora portionen, men jag tycker det smakar gott till skillnad från mycket annat som jag inte får i mig alls....Ytterligare en rätt.
Tinat rostbröd fyllt med en röra av tonfisk, creme fraiche, rödlök, paprika,
salt & peppar
De här mackorna däremot kan jag äta en hel del av, vilket glädjer mig. För jag vet att det inte är hälsosamt att inte äta. Så fort jag blir sugen på något och det händer inte ofta så lagar jag det, i hopp om att jag ska äta mera. Jag kämpar med maten och jag kämpar med sömnen. Och jag är stolt över mig själv att jag försöker och härdar ut till resan! Om en vecka åker vi, wihiiiiiiiii :)

Till middag blev det en gryta provencale. Stekta köttbitar av fläskfilè & oxfilè
soja, dijonsenap, vitlök, grädde och massa persilja. Tack L för tipset!
Dock fick jag inte i mig mer än hälften....även fast det var gott.
Nu på kvällen var i väg och handlade och då hittade jag första säsongen av "Alla älskar Raymond". En utav mina favorit serier, så det ska jag kolla på i natt om jag inte kan sova.
Jag förbereder mig på en skrattfest :D
M har varit väldigt trött på sista tiden så han gick och la sig ganska tidigt. Men innan han somna så bad han mig att jag skulle komma in och hålla honom lite sällskap en stund. Det var så mysigt, vi låg höll varandra i handen och tittade på varandra när vi pratade. Vi pratade om ditt & datt och givetvis så retades vi med varandra :) Så otroligt mysigt att M gav som förslag att vi skulle ligga och prata och mysa lite, män är ju överlag dåliga på att säga vad det vill, i allafall min karl ;)

Hoppas att ni har det bra mina vänner!
KRAM <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstå mig rätt när jag säger att det är fantastiskt att läsa ditt inlägg idag. Det är fullt av njutning och känns lite som ett lugn har infunnit sig :) Jag är glad för din skull. Kämpa på och gör varje dag till något speciellt.

"Enjoy this moment because this moment is you life"!

Kram

Luiza sa...

Du!!! De där snittarna ska jag göra . Nu!
Shit va gott det ser ut att vara =)!! Även pastan och resten! Du måste vara grym på att laga mat , jag tycker också om det, men inspirationen saknas.

Tack för din kommentar. Den gjorde mig glad.
Faktum är att jag inte googlar längre (Ok, om det är något riktigt jävligt) men jag försöker låta bli. Duktiga jag =), hehe.
Pratade med Anders när jag åkte hem idag,ingen kan lugna som han <3

Tänk, snart åker du/ni =).
Åh, så skönt ni ska ha det.

Hoppas du återfår aptiten snart.
Nu ska jag göra snittar =), hehe. Tur att jag hade formbröd hemma.

Kramar