onsdag 25 januari 2012

Ville bara säga hejdå...

Om c:a 18 timmar lyfter vi, wihiiiii :)
...innan jag drar. Kommer inte hinna blogga i morgon bitti, vi ska åka hemifrån strax före 12 så jag vill sova så länge som det bara går. Tror i och för sig inte att jag kommer kunna somna alls i natt, pirrigt värre! Nu på kvällen lämnade vi av I hos M päron, kan säga att I var inte ett dugg ledsen när vi sa hejdå...han ligger nog och sover under gammelhusses täcke i detta nu, mitt hjärta! Det är skönt att veta att han har det bra när vi är borta.

Kan också informera er om att M faktiskt har tro`t eller ej....p a c k a t! Helt otroligt, men jag tror ändå att det kommer bli stressigt innan vi åker....Brevlådan ska låsas, soptunnan fyllas och ställas fram, lappar och nycklar till mina föräldrar ska läggas fram, vattna blommor, ställa om värmepumpen, ändra timerarna, osv osv. Men det blir nog bra! :) Inget kan få mig dåligt humör nu, inget! Tänkte också säga att jag inte kommer blogga eller vara ute på nätet alls under semestern, vill inte lägga ner tid på det helt enkelt. Självklart kommer jag uppdatera och berätta mängder om resan när jag kommit hem :)

Mina tankar kommer gå till: A, C, M och L. Ta hand om er och jag håller tummarna för dig A att allt går bra på torsdag! C, kämpa på och tänk på vad du kan få för allt slit, vännen!

M skulle inte ens ha något godis till resan minsann, gissa
vems påsen till höger är?
Som ni ser är M väldigt sugen på godis, han som inte skulle ha något alls. Ganska duktigt gjort att plocka i över 600g godis när man inte ens är sugen ;) Hahaha!
Så här kommer det bli: Mitt godis kommer räcka under hela flygresan, hela vistelsen i Thailand, resan hem och förmodligen några veckor sedan vi kommit hem...Medans M kommer äta upp allt det där godiset inom några timmar på flyget, vilket kommer resultera i att jag kommer få höra gnäll om att han är däven, ont i magen, måste gå på toa och inte kan sova...konstigt....NOT!
Men vet ni vad jag gör då? Jag tar på mig hörlurarna och kollar på film, så får han gnälla bäst han vill, stampa med för den delen ;) Fasen vad jag älskar den där karln <3
Nu ska jag försöka sova, om det nu går! Ta hand om er och KRAM ifrån mig <3

Thailand, snart kommer jag!

3 kommentarer:

sara sa...

hej pa ett tag och ha det sa jakla underbart darborta pa sandstranderna! Later inte fel att komma till varmen och bara lamna vardagen i en stangd garderob bakom sig. Ahhh lapa sol och dricka goda drinkar, precis vad du behover och ar vard efter en tuff host! Hoppas du kan ladda batterierna och kommer tillbaka fit for fight for ett nytt ar. stor kram sara

erika sa...

hoppas ni har det underbart

vårt efterlängtade mirakel sa...

Sitter här i -24 grader och tänker på hur otroligt skönt ni måste ha... det är ni värda. Hoppas du inte glömmer bort oss här hemma bara. Hörs snart!! Saknar dig!! Kram