tisdag 28 februari 2012

Duktiga jag!

Nu är jag stolt över mig, och det är inte ofta jag är det kan jag säga. Jag gick morgonpromenaden på 20 minter plus att jag åt LCHF-frukost. Sen på em gick jag ut en extra runda med I på nästan 40 minuter och det var faktiskt skönt! Lyssnade på musik under tiden, ibland är det skönt för att lixsom skärma av sig på något sätt. Så idag har jag varit duktig. Jag har uppnått mina mål i dag med, jag kan ju om jag bara vill! Sen att jag åt godis på em och en massa annat skit nu på kvällen, det struntar jag i. Det är en enorm svår ovana att bryta, men jag kör babysteps nu, en sak i taget.
I morgon är mitt mål att gå 20 minuter på morgonrundan, äta LCHF frukost plus att ta tag i städningen, så att vi slipper det i helgen. Det kommer bli tufft, det vet jag redan nu, men jag ska göra mitt bästa. Det viktigaste är att jag dammsuger och byter sängkläder, orkar jag inte damma så får det bli på torsdag.

Helt plötsligt känns det liiite roligare att leva livet, men jag tror faktiskt att solen och det fina vädret är en bidragande orsak till mitt humör, vilket jag gillar!

3 kommentarer:

maria sa...

Bra jobbat! Och du, jag VET att du klarar dina mål idag också. Heja heja :)

Många varma kramar

vårt efterlängtade mirakel sa...

Du är superduktig vännen. Vet du?? Vi kan väl städa tillsammans och byta sängkläder, det är det som står på programmet här idag oxå, och så avslutar vi med en promenad. Låter som en bra dag tillsammans tycker jag. Det blir ju roligare när man gör nåt tillsammans med en vän. Kram på dig!!

Catharina sa...

Maria: Självklart klarar jag mina mål idag med!

VEM: Jag håller på städar och tvättar nu för fullt, bäst att hålla på när jag ändå inte kunnat sova inatt...Apsilut blir det roligare när man gör något tillsammans, kör igång du med om du inte redan börjat ;)

Kram till er båda! <3