onsdag 22 februari 2012

Smutsig hund, tvillingar, födelsedag och solnedgång!

I blev lite skitig i dag när vi var ute och busade...
...Tydligen så gillar I att rulla runt i blött och lerigt gräs också, det visste jag faktiskt inte ;)
Nu är jag faktiskt stolt över mig själv, idag orkade jag leka med I i trädgården i över en timma. Vi kastade boll, gömde godis och körde lite hinderbana med hopp vilket I älskade! Precis innan vi skulle gå in så fick I för sig att bita på en pinne och sen rulla sig på den, ni ser resultatet av detta på bilden ovan. Så det var bara att ställa fisen i badkaret och tvätta av han...!
Hade I vetat om innan att hans rullande i det blöta och leriga gräset skulle
resultera i ett bad efteråt, hade han nog avstått. Att bli ställd i badkaret är
inte I favvogrej direkt...
Nu på kvällen bestämde jag mig för att baka ett nytt LCHF-bröd med bla. kokosnötsmjöl och HELA 12 ägg i !!!!! När jag skulle knäcka äggen så var det någa flera gulor än 12....
Ganska många fler än 12 gulor, har aldrig varit med om att det funnits mer
än en gula i ett ägg. Coolt!
Det gick alldeles utmärkt att baka det där brödet även fast det blev fler gulor. Tänkte först om jag skulle ta bort några gulor i och med att det var så många av äggen som det var dubbla gulor i. Men jag struntade i det och brödet blev bra och är kanongott! Nu ligger det skivat i påsar i frysen färdiga att ta fram när jag blir sugen! 
När M kom hem från jobbet så satt vi och pratade en hel del om min födelsedag, vad vi ska göra och så. Fasen jag kan inte riktigt fatta att jag ska fylla 30 om några veckor, hualigen nu blir jag snart officiellt gammal ;)
Jag kom i allafall fram till att jag bara vill fira med M och mysa med honom hela dagen, sen vad vi ska göra mer konkret det får vi se när det närmar sig. Jag har i varje fall besämt att jag ska dra ur sladden till telefonen och stänga av mobilen, för jag vet att annars kommer folk ringa och tjata om att de vill komma fast jag sagt nej innan. Jag vägrar fira, detta år ska jag minsann göra som jag vill. Sen om folk vill vara sura får de vara det, det är inte mitt problem. Punkt.
Det är mest släkten på M sida som vägrar acceptera ett nej, medans min familj respekterar det jag säger direkt. Jag har väl planer på att bjuda in min familj den 10:e mars när det är finalen av Mellon, och käka lite gott så får de fira mig då om det vill...

Solnedgång över K, minst lika fint som i Thailand
 Jag kan säga att jag redan har sug efter Thailand och vill åka dit NU, även fast det är mindre än 2 veckor sedan vi kom hem. Tur att serien "30 grader i Februari" visas i SVT, plus att det kommer någon serie på 3:an där Kjell Bergqvist provar Asiatisk mat som börjar den 7:e mars!

3 kommentarer:

vårt efterlängtade mirakel sa...

brödet lät gott,, kanske kan du maila receptet. Vilkten mysig solnedgång ni hade. Kram på dig min vän

Luiza sa...

Vilka fina bilder från Thailand [vet inte varför , men dina inlägg uppdateras inte hos mig längre] jag blir riktigt sugen på att åka =).

Ja, här sitter jag och önskar jag vore hel...men det kommer en belöning sen, hoppas jag.
Och ja, deet kanske vore bättre med en rullator..haha.

Massa kramar/
Luiza

Catharina sa...

Luiza: Vad konstigt...Dina inlägg uppdateras inte heller ibland...