söndag 2 december 2012

Första advent och fortfarande trött...

Här händer inte mycket, typ inget. Jag går med I på dagarna, jag sover, jag lagar middag sen kollar jag på film. That`s it, något annat orkar jag inte. 
Det har varit nostalgi  på hög nivå när det gäller filmerna jag sett: Big, Splash, Roxanne, Tootsie och Stekta gröna tomater. Har ni sett någon av dessa? 

Tänk att det redan är första advent, tiden går sjukt fort. I det Lindbergska hemmet är det inget pyntat än, ingen av oss orkar det. Ska försöka orka städa i morgon och plocka fram advents grejer...ska också plocka ihop lite juldukar och julpynt så mina föräldrar har något att pynta sin lägenhet med. 
Annars så har vi liiite planer på en Thailand resa i januari, men vi har inte bestämt om vi vill lägga alla våra sparpengar på en resa...men det vore ju väldigt skönt å andra sidan! Hmm vi får se hur det blir.
Nästa lördag ska jag och maken på vårt första julbord, ska bli gott och mysigt! Ser fram emot det mycket! Det blir på Hults säteri en gammal gård som lagar all mat ifrån grunden och med lokala råvaror, det gillas skarpt! 

Ta hand om er och era käraste!
Kram C


8 kommentarer:

ryskadockor sa...

Ja, åk till Thailand vännen! Det kanske är värt att prioritera pengarna till den resan med tanke vad ni har gått genom! Det kan bli bra "återhämtning" och laddning i sol och värme för dig!
Många kramar! <3 <3 <3
//Lana

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vad härligt att åka till Thailand, det skulle jag också vilja göra... men det går nog bli en annan gång. :-)

tojis sa...

Åhh, Thailand! Och åhh, julbord! (får se till att jag också får äta julbord snart)

Vilken hemsk upplevelse med branden! Men skönt såklart att alla klarade sig.

monkan sa...

Gröna tomater-filmen gillar jag!
Kanske är en resa behövd...ljus och värme och miljöombyte? Ni får fundera noga!
Kram /M

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Ja, det är lite så vi tänker med! Problemet är bara att vi kanske inte får alla pengar som behövs till en resa...har ganska så mycket utgifter nu...

Kram fina du <3

Erika: Åk till Thailand, du kommer älska det landet! Kram

Tojis: Japp, skönt att alla klara sig!

Monkan: Ja, en resa behövs...men alla pengar som behövs finns inte...så vi får se om det går att lösa! Miljöombyte vore toppen för oss :) Kram

Kram till er ALLA igen ;)
C

Luiza sa...

Hej.
Luiza heter jag (hehe) och bor i Stockholm. Följer dig för att du, likt mig , är öppen och generös med ditt bloggande. Och för att du är min vän såklart ;)
Kramen.

Luiza sa...

Och min kommentar skulle naturligtvis vara i senaste inlägget. Skit.

Mitt liv som fru L sa...

Luiza: Är vi lite tankspridda ;) haha :) Kram fina du <3