tisdag 5 mars 2013

Tisdagstips

Ibland är det ju så att man inte använder en hel avokado, å så står man där med en halva. Jag har provat att lägga den där halvan i folie, men avokadon har blivit brun ändå, trots att jag läst att om kärnan är kvar så blir inte avokado-köttet brunt. Ajja, för mig funkar det inte i allafall!
Jag gör däremot såhär:
Jag tar bort kärnan och pressar ner lite citronsaft i en djup tallrik, lägger sen avokadon i citronsaften... å sen in i kylen.
Dagen därpå såg den ut såhär:
Lika grön och fin som dagen innan! Å även fast den legat i citronsaft, så hade inte avokadon tagit någon smak. Detta är mitt tips! :)

Kram C

8 kommentarer:

Maria sa...

Tack för toppentips ...
=)

Svetlana Driagina sa...

Perfekt tips! Tas emot direkt! Tack tack!
Ha en fortsatt fin dag! Och tack för en bra konversation! <3 <3 <3
Kram
//Lana

Anna i Alperna sa...

Så gör jag med, fast inte lika elegant för jag lägger min avokado i plastfolie (alltid ont om plats i kylen) :)

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Detsamma det var trevligt att konversera! <3 Prova tipset, det funkar faktiskt!

Kram C <3<3<3

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Vilket bra tips, det ska jag prova.

Fröken Nilsson sa...

Kanontips!!
Kjaaaaam <3<3<3<3

Sandra - Fru Bogren sa...

Åhh, tack för tipset!! Det ska jag testa :-)

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Tack för tipset! Jag funderade faktiskt på det där nu ikväll! :-)