torsdag 20 juni 2013

Skimrande vitt

När vi var på Öland fick detta lack åka på! Jag gillar det mycket, glittrigt vitt och det passar till det mesta!
Depend nr 293
Det krävdes tre lager för att få det helt täckande och snyggt! Detta är ett lack jag kan tänka mig att ha när jag tröttnat på alla starka färger...
Såhär ser det ut i full sol...
Denna bild är tagen inomhus, blir lite skillnad faktiskt! Lacket ser inte lika skimrande ut inomhus som utomhus.
Synd bara att lacket knappt fick sitta på en hel dag....Säger bara det att diesel och nagellack är ingen bra kombo! Men jädrar så effektivt nagellacks borttagningsmedel ;) Jag kunde dra bort alla lager av nagellacket! Coolt men inte så kul...Ajja, det åker på snart igen! 

Kram C

5 kommentarer:

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Kul med målade naglar. Jag har själv börjat sommarmåla mina naglar nu. Men jag klarar inte av att ha långa naglar så det blir korta, målade naglar för min del. :-)

Jag gillar mörka färger, men just i dag har jag ett ljusrosa. :-)

Fröken Nilsson sa...

Skönt med ljust ibland men just vitt är inte populärt här hemma ;) fast vad bryr jag mig om det!!
Idag hoppas jag verkligen att solen lyser för jag vill fota mitt nya hololack ju!!

Kjaaaaaam <3<3<3<3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Erika: Ja, visst är det! Håller med dig, långa naglar är inte lätt att handskas med! Två naglar gick av på Öland, så häromdagen filade jag ner dom rejält! Du får se skillnaden i nästa inlägg! Snacka att det är lättare att göra ALLT med inte så långa naglar! Jag gillar också mörka färger och ROSA i alla nyanser! Kan inte du lägga upp bilder på dina naglar i din blogg?! Vore kul att se :)

Bruttan: Bra att du inte bryr dig! Karlar har inget att säga till om när det gäller nagellack tycker jag ;) Fast Pingvinen säger alltid att det fint, oavsett lack!
Men å vad man kan retas! Jag vill ha alla Depend hololack! Hur får man tag på dom? Kjaaaaaam C <3<3<3

Kram igen till er båda <3<3<3
C

monkan sa...

Av olika anledningar blev det en annan som fixade mina naglar innan Grekland. De har varit bra till nu, när de knäcks mitt på, typ...en knäck medförde blodvite...huh!

Nu tror jag att jag ska låta mina vanliga växa till sig...måste se hur de står sig lchf-mässing! (Nåja, har tänkt det förr..!)

Snyggnagelkram/M

monkan sa...

Lchf-mässigt ska det stå! Jäkla i-Phone!