| Min älskade goa hund I ute i trädgården idag! |
Men det är bara att inse att det är för tidigt än att drömma sig bort till min favvo årstid: VÅREN. Än kan det ju tyvärr börja snöa vilken dag som helst :(
Jag får väl helt enkelt ta och köpa mig lite tulpaner, vita och lila eller rosa som är min favoriter over all :)
Nu på kvällen lagade jag en så gagagaga god sås, ett recept från Monigue Forslunds kokbok "LCHF för hela familjen" till det serverade jag hasselbackspotatis,rostad palsternacka, kokt majs och helstekt fläskfilè.
| Jag kan säga att jag har blivit helt såld på rostad palsernacka att jag t.o.m börjar rata potatis, biten som ligger på tallriken åkte ganska snabbt över till soptunnan a.k.a M ;) |
2 dl creme fraiche
2 dl grädde
1 msk dijonsenap
1 msk tomatpurè
1 msk paprikpulver
vit el svartpeppar
salt
4 vitlökslkyftor, pressade
1,5 msk dragon, torkad el färsk
Blanda allt i en kastrull, koka samman och låt småsjuda i ca 7 minuter. KLART! M tyckte att den hade lite pikant smak....haha, med tanken på dijonsenapen :D
| Slurp så goood var den, prova vettja! |
1 kommentar:
Nog för att maten från Thailand ser helt fantastiskt ut men din sås verkar ju inte helt fel den heller, den måste vi ju prova :)
Hoppas du får en fin tisdag!
Många varma kramar
Skicka en kommentar