lördag 3 mars 2012

Fredagsmys & brillor :)

Det tog sin lilla tid att dekorera den, men ack så gott det blev!
Bara att hojta till om någon vill ha receptet. Nästa gång ska göra
på LCHF-rostbröd så att hela smörgåstårtan blir LCHF- vänlig!
I dag var jag på synundersökningen, och det slutade som jag befarade att jag ska ha glasögon. Jag har på sista tiden märkt att jag ser illa på långt håll och inte kan läsa skyltar osv...att jag får anstränga mig väldigt för att se. Jag hade bara lite brytningsfel på vänster öga sen så fråga optikern direkt hur mycket jag sitter framför datorn. Det satt långt inne att erkänna men jag fick ju säga som det var minst 5 timmar och som mest uppåt 8 timmar. Jag VET för mycket. Tydligen så har muskeln i mina ögon fått anstränga sig så när jag sitter vid datorn, så sen när jag går ifrån datorn och tex ska titta på tv eller göra något annat så har muskeln haft svårt att tänja ut sig/ställa om sig till att se på långt håll, därför ser jag dåligt. Summa sumarum så ska har jag beställt läsglasögon som jag ska ha när jag sitter framför datorn och läser. Det ska göra att min syn på långt håll ska förbättras. Sen ska jag på ny synundersökning om 2-3 månader igen för att kolla om det blivit bättre.

Nu på kvällen så åt vi min smörgåstårta som blev såååå god, fan vad duktig jag är! Det var ett slit att få ihop den, men jag orkade hänga i. Sen såg vi på senaste Arne Dahl filmen och mös tillsammans!
I morgon ska jag se på skidskytte i allafall en stund. Vill ju inte sitta inne hela eftermiddagen om det är toppenväder...men det är ju så spännande och kul att titta på! Hmm vi får se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den ser verkligen smarrig ut. Så duktig du är på att laga mat och lägga upp fina bilder./Lina

Catharina sa...

Lina: Tack vad snäll du är, din kommentar värmer verkligen! KRAM