tisdag 20 mars 2012

Plocktallrik och brödbak!

Detta fick bli dagens middag, plockmat :)
Jisses vad det har blåst ute i dag, jag var tvungen att hålla hårt i kopplet så att inte I flög bort ;) Stackarn vad han är rädd när det blåser ute, det blev bara två korta promenader sen ville I in igen.
Som Ni ser ovan så åt jag plocktallrik till middag, medans M åt rester bestående av köttfärsås och spagetti. Jag kan säga att jag hade aldrig fått honom att äta min mat, han äter varken räkor, aioli, ägg eller avokado...han är bra märklig min man. Aiolin kanske ser lite "lös" ut men faktum är att jag gillar den så. Det värsta jag vet är de gånger jag ätit ute och fått in så kallat tapetklister till aioli, det gillar jag inte. Ser ni att det är dubbla gulor i äggen? Jag köpte tre kartor med ekologiska ägg, hitills har alla ägg varit med två små gulor i, lite häftigt är det allt! Min dröm är att flytta ut på landet och skaffa höns, så att jag varje morgon kan gå ut i morgonrock och hämta färska ägg till frukosten. Tyvärr delar inte M min dröm...Men den som lever får se... 
Nu på kvällen har jag bakat 2 sorters LCHF-bröd, båda blev som vanligt bra.
LCHF-rutor supergoda med ett rejält lager med bregott och stark prästost!
I morgon står stekt kycklingfilè och hemmagjord bea på menyn, wish me luck ;) Det kan jag behöva, det var länge sedan jag gjorde annat än pulverbea, men i morgon då blir det minsann av!
Tack och godnatt gott folk!

Kram C <3

4 kommentarer:

sara sa...

Oh vad gotte det ser ut, vad anvander du istallet for vetemjol?

Catharina sa...

Sara: Jag använder lchf-butikens mandelmjöl eller kokosnötsmjöl!

Määäääry sa...

Haha jag är verkligen jätteklantig, kanske inte världens bästa egenskap jämt men att välta saker i butiker, tappa grejor, snubbla på mina egna fötter och nu senast historien med kokosbollsmeten i mini-pcn ja det är sånt som händer when Im around helt enkelt :)

Gillar dig med gumman, bjud mig på sånt där fejkbröd du gör ibland - är så nyfiken på hyr det smakar!!

Mitt liv som fru L sa...

Määäääääry:Haha fejkbröd, det är faktiskt jättegott. Jag tror faktiskt inte du skulle märka nån skillnad! Snubbla på sina egna fötter är bra gjort LOL :D

Kram C <3