onsdag 19 juni 2013

Gooood lunch

Igår svängde jag ihop en väldans snabb, smidig och galet god lunch tallrik! Så gott och så enkelt, som Ni vet gillar jag sånt :)
Här finns alla ingredienser för att göra en god pesto...
Egenodlad basilika, finns det något lyxigare än att skörda sina egna örter?! I vanliga fall brukar jag ha osaltade och orostade cashewnötter istället för pinjenötter och byta ut parmesanen mot manchego ost. Men denna gång fick det bli en klassisk variant!
Lägg allt i matberedare förutom salt och olja, kör så allt blandar sig. Börja sedan ha i oljan i en fin stråle medan maskinen kör. Smaka av och ev. salta!
Tänk att så få ingredienser kan smaka så gott ihop! 
Ta lite blandsallad och lägg på en tallrik, skiva valfria tomater samt en hel mozzarella boll och ringla sedan över peston! 
Ät och njut!

Kram C

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det är verkligen lyxigt med egenodlade örter! :)
Peston låter mycket gott! :)
Ha en fin kväll vännen!
Kramar! <3 <3 <3
//Lana

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Mums! Helt i min smak också.

Kram
♥♥♥♥

Unknown sa...

Fantastiskt underbart gott!!
Kjaaaaam <3<3<3<3

Helena.B sa...

Ser gudomligt gott ut!!!
Ska försöka göra pesto i husvagnen i helgen...Får väl ta med mig mixern för det kan väl bli lite svårt med stavmixern..
Ha en trevlig midsommarhelg.
Kram