söndag 8 september 2013

Holographic

Depend holographic 2033 "Oceans blue"
Jag tyckte det var dags för ett nagellacks-inlägg igen, var ju ett tag sen sist! Denna gång blev det ett holographic nagellack från Depend
Det är ett turkos/blått nagellack med väldigt mycket regnbågar i skiftande färger. Det är väldigt coolt...men jag är inte helt såld på färgen faktiskt...Jag som ändå älskar turkost!
Det var otroligt svårt att fota så att man ser regnbågarna (skiftandet av olika färger) men jag hoppas att Ni kan se det ändå! Holo-lack är himlans läckert på det sättet!
Man kan ana både gult, orange, grönt och rosa i detta lack!
På denna bild tycker jag att de olika färgernas skiftningar syns ännu bättre!
Fotot är taget under lampan i badrummet...
Lacket var hyfsat lätt-lackat...första lagret var ganska svårt, men andra lagret gick jättebra och det var det som räckte plus överlack för att få ett perfekt resultat! Lacket är otroligt hållbart, jag har fortfarande det på sen över en vecka tillbaka...å inte en endaste skråma. Då har jag ändå lagat mat, diskat, duschat och rensat i rabatter utan handskar!
Även fast inte just färgen föll mig helt i smaken, är ändå holo-lack en av mina favvosar! Nästa gång kommer ett riktigt somrigt nagellack, håll utkik!

Kram C

5 kommentarer:

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Jag tyckte det var jättesnyggt!

Det var länge sedan jag målade naglarna nu, har svårt att hitta tiden när semestern är över.

Kram ♥♥♥

Svetlana Driagina sa...

Otroligt fin färg! :)
Ha en fin söndag!
Kramar!<3 <3 <3
//Lana

Fröken Nilsson sa...

Du vet att jag gillar, men frågan är om jag har just detta ;)
Kjaaaaam <3<3<3<3

monkan sa...

Snyggt, gillar att det glittrar.

Jag tog just bort ett glitternagellack från tårna, tog bort är fel ord, jag gnuggade och gnuggade och gnuggade till jag trodde naglarna skulle ryka! Men till slut så...så nu är de rosa istället tårna.

Kram/M

Mitt liv som fru L sa...

Erika: Vad kul att gillar det! Jag har också varit dålig på att måla naglarna senaste månaden...Kram <3

Lana: Tack! Då önskar jag dig en fin måndag! Kram du fina <3<3<3

Bruttan: Japp, det vet jag! ;) Känns bra att lilla jag har ett lack som du inte har! Vore ju helt otroligt i så fall ;) Kjaaaaam <3<3<3

Monkan: Ja, visst är det läckert med glittret! Mäh hörru prova foliemetoden så slipper du gnugga så förtvivlat ;) Googla på foliemetoden, det funkar jättebra till glitter och sandlack! Fint med rosa naglar, jag älskar rosa!
Kram C <3<3<3