fredag 20 september 2013

Steget är taget

Som jag har längtat efter att skriva detta inlägg! I tisdags städade jag bort drogen och har varit drogfri sen dess. Steget är taget, och det känns sååååååå skönt! Äntligen, det finns nog inget bättre ord än att säga: ÄNTLIGEN!
Självklart har jag superjobbiga abstinens-problem, MEN jag känner mig ändå lyckligare, lättare och friare än någonsin! Det första steget är taget, å nu kan det bara bli bättre!
Jag tar absolut ingenting för givet och detta är inte lätt någonstans, faktum är att detta är det svåraste jag någonsin har gjort...Därför tar jag en dag i taget, eller bara några timmar i taget. Tänka på framtiden och hur det ska bli, det kan jag inte. Jag är här och nu. Varken mer eller mindre!
Jag hoppas att Ni vill vara med mig på denna resa och peppa mig! Jag kommer fortsätta äta en blandning av LCHF och Paleo, för det mår jag bäst av! 
Dagarna som följer nu, vet jag kommer bli supertuffa. Speciellt dag 5-8...vilket blir nu i helgen. Så maken (som för övrigt är ett megastort stöd) och jag ska städa och fixa i helgen...för att jag ska slippa tänka så mycket. Wish me luck!

Ha en fin helg alla fina <3
Kram C

You`re one step closer than you were yesterday...don`t give up! 

12 kommentarer:

Anonym sa...

härligt, nu e du på G , kan bli en jobbig tid , javisst, men som sagt steget är taget. lycka till !

Maria sa...

Härligt att läsa. All lycka till! Det kommer bli bra det här ..
Kram

Anonym sa...

Väldigt modigt gjort! Kämpa på!

Anonym sa...

Härligt, underbart att läsa!

monkan sa...

Jag tror på dej!
Lycka till och håll ut! Jag vet att du fixar det.

Många kramar! /Monkan

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Underbart! Vad glad jag blir för din skull. Utan "drogen" hemma blir det svårare att ta till dig den... ett bra beslut att rensa bort den.

Ett litet steg framåt kan vara det största du gjort!

♥ Kram ♥

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Härligt att läsa!! Nu är helgen snart slut och jag är övertygad om att det gått bra för dig. Vi peppar varandra och då går det bra, oavsett vad som händer. Stor kram!

cosmoscatten sa...

Yippey- helt fantastiskt ju!! Kämpa på och lycka till. Kram

Linda sa...

hejja hejja :)

vårt efterlängtade mirakel sa...

Åh, du är så duktig och värd ett bra liv som du mår bra av... Jag håller på dig och finns här, även om det har varit dåligt med det den senaste tiden... har en förklaring.... Kram

Anonym sa...

Stor kram till dig!:-)
Anna

Helena.B sa...

Härligt!!! Klart vi vill vara ned dig på denna underbara resa :) Kram