måndag 30 september 2013

Hur det går?

Sorry, att det varit många dagar utan bloggande. Men jag har behövt att gå in i mig själv och fokusera helhjärtat på att bli drogfri...vilket jag fortfarande är. 13 dagar har jag varit drogfri nu, fan vad jag är bra! Jag är så stolt över mig själv och känner en så enorm tacksamhet. En dag i taget så kan jag verkligen fixa detta. Det är också mycket tack vare en annan OA-vän som jag klarat det så bra, tack F! Du är har varit guldvärd!

Tro mig det har inte varit några lätta dagar, dessa 13 dagar har känts som en evighet. Och vissa stunder har jag haft sån värk, i hela kroppen...efter drogen. Flera nätter har jag inte kunnat sova, för att jag haft myror/kramper i benen. Har köpt magnesium och hoppas det kan hjälpa.
Huvudvärken har kommit och gått, men inte brutit ut på riktigt, än. Problem med synen och att skriva/läsa har varit ett problem. Jag börjar förstå hur de med dyslexi har det om man säger så....Därför har jag inte orkat skriva här, för det hade tagit lååååång tid. Jag fokuserat på sms och status-uppdateringar på FB till OA-vänner istället.
Vissa måltider har jag mått fruktansvärt illa och känt kväljningar, när jag ätit. Häromdagen fick jag bokstavligen spotta ut maten, för hade jag försökt svälja hade jag spytt...Så det är inte lätt, inte någonstans. Men jag hänger i och gör det jag ska! 

SÅ, nu vet Ni lite hur det ligger till! Jag har en massa recept som Ni ska få ta del av, snart! 
Kram C <3


9 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Åh, vännen, vad jag är glad nu när jag läser ditt inlägg! Bara fortsätta nu och inte ge upp oavsett om kroppen försöker "kämpa emot"!
Köp krom också, det reglerar blodsocker och minskar sötsuget!
Jag har fått GT-formula av Alpha Plus av min näringsterapeut och har nu ätit två tabletter till middag i en vecka. Jag har inte känt av sötsuget hela den veckan. Kanske något att prova för dig också?
Massvis med varma kramar till dig vännen! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

monkan sa...

Jag gör tummen upp!

Och du, förstå vilket gift det är när abstinensen blir så hemsk! Du är fett duktig!!!

Lite salt i ett vattenglas, dricks mot huvudvärk!

Många kramar/M

vårt efterlängtade mirakel sa...

Du är så himla tapper och duktig, finns här och hejjar på som bara den, du fixar detta!!! KÄMPA!! Här blir det bättre och bättre för varje dag. Tack för att du finns och för stödet på FB. Kramar i mängder!!

Anonym sa...

Ja,fan vad du är bra och duktig! Kramar till dig,
anna

Heléne Löfvendahl sa...

Heja dig, vad duktig du är! Eller duktig är ett lamt ord, du är så himla bäst! Häng i där nu, det fixar du!

Kram

cosmoscatten sa...

Heja heja heja!! Gud vad duktig du är!!! Blir så stolt över dig!! Kämpa på! Stor kram!

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Härligt kämpat!

Du klarar det! Du är otroligt duktig!

Kram Erika <3

Lotta W sa...

Vad du är duktig! Var stolt över dig!
Hejja hejja!

Kram:Lotta W

Mitt liv som fru L sa...

Tack ALLA för era kommentarer! De betyder oerhört mycket, det peppar mig om något att klara detta!
Ni är bäst!

Love C <3<3<3