torsdag 7 november 2013

Bacon-wok

Salt och krispig wok...
Jisses, vad jag sprutar ur mig inlägg! Bäst att passa på när jag orkar och har lust! Denna goda wok blev till av slump, jag tog lite av det jag hade i kylen helt enkelt. Å resultatet blev det ingen fel på, kan jag lova! Sen tog det inte mer än högst 10 minuter att laga...Perfekt, om Ni frågar mig!

Bacon-wok                                           1 port

1 pkt bacon
vitkål
paprika i olika färger
cocktailtomater
100 g sjögräsnudlar
soja 
kokosfett

Börja med att skölja nudlarna i kallt vatten ett tag, låt rinna av i en sil. Smält kokosfett i en stekpanna och skär baconet i lagom bitar och stek på det. Hacka under tiden vitkål, paprika och tomater. När baconet blivit krispigt, tillsätt vitkålen. Fräs på så att vitkålen får lite färg, tillsätt sedan de avrunna nudlarna, soja och paprikan. När nudlarna blivit mjuka ha i tomaterna. rör runt och servera genast!
Nudlarna ser lite läskiga ut, men jag lovar det smakar jättegott! Ett perfekt substitut för pasta och vanliga nudlar. Men om man inte vill ha dessa nudlar, så går det alldeles utmärkt att ha i mer vitkål i stället.
Mums, säger jag bara ;)
Kram C <3

2 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

Så gott det ser ut!!
Önskar jag hade din inspiration men jag vet verkligen inte vad jag ska äta......ikväll alltså....o jag bör nog äta ngt....får väl glo lite i kylen.....

Kjaaaam <3<3<3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: Kan tala om att min inspiration också är låg! Varvar bara mellan några få rätter. Mitt tips: Gör det enkelt! Huvudsaken är att du blir mätt!

Kjaaaaam C <3<3<3