torsdag 7 november 2013

Nya steg är tagna

Jahopp, å så har jag tagit ytterligare ett steg i rätt riktning! Nästa torsdag-söndag (14-17 nov) så ska jag på intensivkurs till Bitten i Hudiksvall, en kurs för oss sockerberoende. Det blev väldigt snabbt bestämt, men jag vet att jag behöver det. Resten av året kommer bli tufft pga av julen och jag kände att jag behöver fylla på med friskhetsfaktorer.
Är dock lite orolig för hur jag ska lösa detta med maten. Ska ta buss upp till Stockholm och möta upp en tjej där, som också ska på kursen. Innan vi bilar upp så måste jag ha mat. Hjälp! Vet inte vart eller vad jag ska äta, har inte övat alls på att äta ute sen jag blev drogfri. Är rädd för att jag inte ska våga beställa det jag behöver. Vill inte vara till besvär, typ. Tycker sådana situationer är jättejobbiga...Sen är jag också orolig vad för mat som serveras på kursen, jag vet att den självklart är sockerfri. Men mer vet jag inte! Jag hoppas det löser sig till det bästa, så jag slipper vara orolig. Det är tillräckligt jobbigt att jag ska åka buss själv (hjälp!!!!!) upp till Stockholm. Möta upp en helt okänd person, som jag bara "pratat" med via FB. Och sen sitta 30 mil i en bil med henne. Läskigt. På ett sätt längtar jag mycket efter kursen och att träffa Bitten igen. Men samtidigt längtar jag tills kursen är över, så jag kan slappna av på riktigt! Men jag kastar mig ut och gör det jag behöver, för att fortsätta vara drogfri!

Igår var jag mötesledare för ett 1-timmes telefonmöte. Jag är jättestolt över mig själv, att jag vågade det. Mötet gick jättebra, många ringde in och delade fina saker. Plus att det var en nykomling med, som jag efter mötet fick hjälpa genom att svara på frågor om OA och hur det fungerar. Så häftig känsla! 

Ha en fin dag alla fina <3
Kram C <3

9 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Du är tuff vännen och kommer att klara vägen till kursen galant! :)
Du kanske skulle ta med dig maten så slipper du äta ute?
Håller tummarna att det löser sig med allt på vägen till kursen!
Massvis med kramar! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

monkan sa...

Det kommer gå bra!
Jag vet det. Du är så duktig nu och den du ska åka med, ja, ni får stötta varann lite?

Och vad inlägg du skriver, hinner inte kommentera allt..! Men jag läser. ;)

Kramar/M

Helena.B sa...

Förstår dig precis på pricken när du berättar om att det är svårt med maten ute när man är på vägarna och inte har tillgång på sin egna mat. Men självklart vågar du vara besvärlig...det är för din egna skull och för att du ska må bra!! Protein, sås och grönsaker...bea är lättast att välja på vägarna tycker jag ialla fall ;)
Spännande med kurs hos Bitten!! :)
Kram på dig

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Vad roligt att du ska på kurs, du kommer att komma därifrån men massa energi... brukar vara så. :-)

Oroa dig inte för maten på resan. Försök ta med dig matlåda eller mellanmål så kan du komplettera med en sallad eller liknande i Stockholm. Själv tycker jag inte att det är problem att beställa en sallad på restaurang istället för ris/pasta/potatis... jag har alltid blivit bra bemött.

Härligt att du hållt i ett möte. :-)

Massor av kramar
<3

cosmoscatten sa...

Men det är ju jättespännande att dela bil med en främling! Det kommer gå jättebra :) ta med mat hemifrån, t.ex rullar med god fyllning. Ute kan du alltid hitta goda sallader eller nåt :) lycka till! Och bra jobbat. Kram

Dahlium sa...

Hej!
Jag skulle också ta mat hemifrån :) Och ha med lite extra i nödfall, hade med mig makrillkonserver innan. Lycka till på kursen! :) Kram

Fröken Nilsson sa...

Matlåda!!! Gör en fin sallad med goda saker :)
Shit va häftigt att du ska gå denna kurs, tänk vilken energiboost inför som du säger helgernas utmaning....
Älskar att läsa allt du delar med dej av! Oerhört inspirerande, bara så du vet ;)

MegaKjaaaaam <3<3<3<3<3

Ps. Visst borde vi försöka få till en träff snart!!! Januari närmar sig :)

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: Ja, jag vill ses! Men jag orkar inte vänta till januari! Menar du förresten bara du och jag eller de andra brudarna?! Inte för att det spelar någon roll, är mest nyfiken ;)

Kjaaaaaaaaam C <3<3<3

Fröken Nilsson sa...

Hm visst hade det varit kul innan men almanackan börjar se full ut....
Vore kul om "alla" ville ses får ta lite i det....men annars tar vi självklart en date <3