söndag 10 november 2013

Man kan väl ändra sig ;)

Jaha, Ni vänner! Jag kan tala om att fru L mot tidigare motstånd...nu börjat med instagram! Så vill Ni följa mig där så heter jag inte helt otippat: pingvinensfru
Jag tycker på något sätt att det passade, haha! :) Eftersom jag kommer lägga upp matbilder där, så får vi se om jag fortsätter med matdagboken här i bloggen. Det blir nog inte varje dag...Eller ja, det får Ni bestämma. Matdagbok varje dag eller inte?

Det var alles för nu!
Kram C <3

4 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Kul att du också med på insta! :)
Det är nog bra för dig att föra matdagbok på det sättet, men om du känner att det är för jobbigt att göra det varje dag, ta varannan! :)
Kramar! <3 <3 <3
//Lana

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Ja, jättekul! Jag skriver ju redan ner exakt vad jag äter, så att föra matdagbok här blir ju lite upprepning! Jag får se hur jag gör!

Kram C <3<3<3

Helena.B sa...

Kul att du kommit till Instagram :)
Jobbigt att du inte mår så bra just nu och jag känner så väl igen den där känslan att dra något gammalt över sig och inte vakna upp förrän till våren. Jag är oxå inne i en svacka just nu men försöker hålla mig till liberal lchf när jag blir så här. Inte bra det heller men jag överlever. Enda nackdelen är att viktnedgången stannar upp. Men du är fantastisk duktig som taggar på!! Du är otroligt stark det ska du veta!! Superkram på dig <3

Fröken Nilsson sa...

Gissa om jag blev förvånad när jag såg "pingvinensfru" ;) najs <3<3<3<3