fredag 8 november 2013

Det löser sig alltid!

Om jag bara har tillit och lämnar över, så löser sig mina oros-tankar...det har jag märkt! Tack för alla tips och hejarop om mat/matlåda och kursen! Det har blivit lite ändrade planer! Nu blir det så att jag åker med buss upp till Stockholm på onsdag förmiddagen. Kommer fram runt 10.30 (är det någon som är Stockholm vid cityterminalen, så kom gärna och hälsa på mig!) Jag har dötid fram till 13-14.00 innan jag blir upphämtad av hon som jag ska samåka med. Under den tiden ska jag alltså äta, jag kommer ta med egen matlåda (förmodligen en sallad) och även komplettera med nötter och extra fett, kanske något frukt. Det känns så skönt och befriande att slippa äta ute. Jag blir mer lugn när jag vet exakt vad jag stoppar i mig. Dock känns det väldigt jobbigt, att sitta själv uppe i Stockholm och vänta så lång tid. Speciellt när jag har en släng av fobi för stora folksamlingar. Jag hoppas jag klarar det, annars får jag ringa någon! 
Jag är också orolig för bussresan, eftersom jag tycker det är obehagligt/jobbigt att behöva ha någon främling sittandes bredvid mig. Jag vet, att dessa oros-tankar kan låta överdrivna eller töntiga. Men för mig är det jätte jobbigt
På hemresan får jag samåka med samma tjej till Stockholm, å där kommer maken och möter upp mig. Jag orkar inte med två bussresor helt enkelt. 
Jag vet att kursen kommer vara jättebra för mig, samtidigt är det sjukt jobbigt att lämna maken i så många dagar. Han och jag har lixsom blivit ett team sen jag blev drogfri och vi är mer sammansvetsade än någonsin. Han är min absoluta trygghet och klippa, ingen kan få mig så lugn som honom. Därför känns det tufft, jobbigt och tråkigt att behöva åka ifrån honom och Ior!

Det är väl bara att erkänna att jag är enormt skör, rädd och orolig just nu. Jag hoppas och tror att detta är en del av processen!

Kram C <3

6 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Håller tummarna att allt ska gå bra med resan och kursen! Du kommer att fixa det! :)
Massvis med kramar till dig vännen!
<3 <3 <3 <3 <3
//Lana

cosmoscatten sa...

Det kommer gå jättebra, jag håller på dig! Tycker inte heller om stora folksamlingar och centralen är stressig. Jag är faktiskt norr om Stockholm på onsdag men har tyvärr inte möjlighet att komma in och möta dig :/ men det kommer gå bra, sen får du komma hem till Pingvinen och Ior igen som en stolt Och stark Catharina :) kram!!!

Fröken Nilsson sa...

Blir det galet jobbigt att vänta så ring mig!! Lr ring ändå om du vill ;) jag börjar inte jobba förens 13 så jag finns i luren!!
Kjaaaam <3<3<3<3

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Jag hoppas att det kommer att gå bra. Skönt att du bestämt att ta med egen mat, då slipper du fundera på det.

Många kramar! ♥ ♥ ♥

monkan sa...

Då löste sig maten iaf!

Vad synd att jag jobbar annars hade jag mött upp dig!

Kramar/m

Mitt liv som fru L sa...

Lana: Tack snälla du <3 Dina ord betyder massor! Kram <3<3<3

Cosmoscatten: Skönt att jag inte är ensam om att tycka/känna så! Vad synd att vi inte kunde ses, hade varit jättekul! Tack för dina peppande ord! Kram <3<3<3

Bruttan: Tack, kan vara bra att veta! Kjaaaaaaaam <3<3<3

Erika: Tack, det hoppas jag med! Ja, det känns så mycket tryggare! Kram <3<3<3

Monkan: Ja, jätteskönt! Hade varit så kul att träffa dig!
Kram <3<3<3