måndag 11 november 2013

Jag mår skit

Just nu mår jag inte alls bra, jag är så ledsen, förtvivlad, rädd och orolig. Jag hatar att känna dessa känslor! Jag märker att jag försöker att hålla upp någon form av fasad, att allt är ok. Men det är det inte, inte på långa vägar. Känner bara att jag vill krypa in i mig själv och inte finnas, typ. Jag pallar inte med det här. Jag känner sådan frustration och maktlöshet. Jag är totalt hudlös och skör inför vad livet just nu ger mig!

Bittens kurs kunde inte komma mer lägligt. Fast jag vet inte om jag orkar härda ut till dess. Skönt är det i alla fall att jag inte vill droga på dessa känslor. Jag vill mest bara dra något gammalt över mig. Och typ vakna upp i vår...Det är bara att lämna över igen och igen och igen!

Tack för att Ni finns <3
Kram C <3

Ps. Jag skulle bli jätteglad om Ni ville följa mig på min instagram, skicka vänförfrågan! Ds.

5 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Du klarar det vännen! Du är ju stark och tuff! Tillåt dig att må skit och ligga under täcket! Det är kanske det bästa för dig just nu i din kamp mot "drogen"!
Sänder massvis med styrkekramar! <3 <3 <3 <3 <3
//Lana

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Skönt i alla fall att du inte känner att du vill börja äta en massa saker igen. :-)

Kämpa på, du är jätteduktig!

Kram Erika ♥♥♥

Tan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Dahlium sa...

Den där fasaden ja som man håller uppe! :) Men det är ok att vara ledsen, ensam och deppig. Det är helt naturligt, faktiskt. Vi levde ju genom vår fasad. Tillåt dig känslorna, droga bara inte på dem. Stora kramar :) <3

Kristin sa...

Du är inte ensam och därför är du stark!! Du kommer verkligen att fâ lön för mödan för allt du gâr igenom just nu. Kramar. Du är väldigt inspirerande förresten!