torsdag 17 januari 2013

Lyxfrulle

Ujujuj, vilken dag. Skönt att den snart är över... Är grymt trött...Jag har inte sovit något alls i natt, men det gör nog att jag kan sova i natt, hoppas,hoppas! Var i väg och tog de där sablans blodproverna, jag höll på och få ett psykbryt när det inte funkade först. Men efter ett stick i armvecket, värmekuddar, ett stick i handen och värmekudde igen så gick det att ta i andra armvecket. Men jag var bra nervös och frustrerad där ett tag. Jag måste säga att de på labb var betydligt bättre på att sticka än de på andra stället, gjorde knappt ont alls. Så skönt att ha det avklarat innan resan!
En av mina favvo-frukostar!
Tänk att fem ynka ingredienser kan blir så gott ihop...Babyspenat, grön paprika, tomat, bacon och självklart avokado! ;)
Krispig bacon och len, krämig avokado...Me like!
Rakade nyss benen, och det blev ett litet blodbad...Jag ska nog inte hålla på med skönhetsvård...det verkar bara gå illa då. Sitter här med plåster på båda benen...Jaja, man kan inte lyckas jämt! ;)
Gottgottigottgott :)
Efter salladen så åt jag det här...
Hallon och grädde, kan det bli mer sommar?! Gott och friskt :)
Det var länge sedan jag åt hallon, har glömt hur gott det faktiskt är...Nu längtar jag ännu mer efter våren och sommaren...tur att jag ska till värmen snart, så jag får lite feeling i allafall!

Kram C


6 kommentarer:

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Åh vad gott det ser ut! Så fräscht och enkelt med enkla ingredienser. Det är nästan så jag blir hungrig igen. Trots att jag har magen full med kesoplättar... :-)

Fröken Nilsson sa...

Fantastisk måltid!!!!
Skönt att blodprovet är avklarat :)
Kjaaaam <3

Luiza sa...

Ser otroligt gott ut.

Hoppas ni har det bra i värmen!
Många kramar

Mitt liv som fru L sa...

Luiza: Vi har inte åkt än, åker i morgon!

Kram C

ryskadockor sa...

Mmm...sååå gott! Bacon är alltid så fantastiskt smarrigt att ha i salladen! :)
Kramar till dig! :)
//Lana

monkan sa...

Vill bara önska dig en riktigt skön semester! Ladda alla batterier, slappna av och njut!
Semesterkramar /M