onsdag 31 juli 2013

Annorlunda kycklingsallad

Kycklingsallad på finaste Mateus fatet!
Det har varit lite bloggtorka här jag vet, men jag har varit upptagen med massa annat! Plus att jag njutit av det fina vädret! Denna vecka blir det inget inlägg med "Bilder från helgen", för jag tog helt enkelt inga bilder....Så då har vi rätt ut det ;)

Jag gjorde ju en supergod kyckling sallad för ett tag sen, tänkte ge er receptet!
Till salladen använde jag detta:

1 kycklingfilè
olivolja
rosmarin
timjan
soja
honung
salt o peppar

Jag snabbmarinerade kycklingen , typ 30 minuter. Stekte den tills den var klar i stekpannan. Lät den sen vila. Under tiden gjorde själva salladen...
Till den behöver du:

Isbergssallad
tomater
nektariner
vattenmelon
grön paprika
mozzarella
fetaost
rostade hasselnötter
basilika

Skär och hacka alla ingredienser ovan, lägg på ett stort fat. Skiva över kycklingen och dekorera med basilika!
Kycklingen var sååå god och mör! Älskart :)
Jag fullkomligt älskar att blanda i frukt och nötter i mina sallader, ja och någon form av ost också ;) Det lyfter ju hela salladen! 
Lite av varje...å sen in i munnen ;)
Kan säga att jag blir vääääääldigt sugen på att äta detta NU! Får nog helt enkelt göra denna sallad snart igen. Prova vettja, Ni kommer inte ångra er! Superdupergod med massa nyttigheter!

Kram C

2 kommentarer:

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Vad gott det ser ut, en perfekt sommarsallad!

Jag älskar hasselnötter, men Magnus är allergisk så jag lagar/bakar aldrig med det.

♥ Kram Erika ♥

Helena.B sa...

Ser jättegott ut!!
Kram o ha en bra dag <3