tisdag 6 augusti 2013

Push it

När vi var och handlade häromveckan så gick jag i vanlig ordning förbi nagellackshyllorna...Hehe, det kan ju ha kommit in något nytt lixsom ;) I alla fall så hittade jag en låda med lack för endast 10 pix, hittade detta turkos-blå glittriga lack. Det och ett till fick följa med hem!
Eftersom det var ett billig lack så hade jag inga stora förväntningar...Det var ganska svårt att lacka på första lagret, det krävdes rätt mycket färg på penseln. Andra lagret gick bättre! Å allt som allt räckte det med två lager plus överlack!
Det var svårt att fånga nagellackets rätta färg när jag tog kort. Lacket ser mer blått ut, men de är egentligen turkost...
Här syns det mer hur nagellacket ser ut....glittrig turkos! Fint! Nagellacket hade inte jättebra hållbarhet, redan dagen därpå hade färgen börjat lossna. Fast för 10 kr hade jag inte förväntat mig något annat! Trots dålig hållbarhet gillade jag ändå färgen, men det är inget jag sätter på om jag ska vara fin...Detta är mer ett enkelt vardagslack! Håll utkik för nästa gång kommer jag visa mitt hitintills absolut finaste, bästaste och mest hållbara nagellack jag provat! 

Kram C

3 kommentarer:

Fröken Nilsson sa...

Snyggt trots att det inte satt så bra....men tänk då hinner du lacka med fler i veckan ;)
Kjaaaaam <3<3<3<3<3

Mitt liv som fru L sa...

Bruttan: Ellerhur! Det är precis så jag tänker ;) Men sandlacket som jag satte på i torsdags sitter som berget och inte en endaste skråma! Lööööv it :) Frågan om jag gör det när det ska tas bort ;)

Kjaaaaaaam C <3<3<3<3<3<3

Fröken Nilsson sa...

Hihi det är frågan det ♡♡