söndag 22 juli 2012

Härlig söndag

Finns det något vackrare än blåklint på en åker? Det är så fint att hjärtat gör glädjeskutt, i allafall på mig! Visst är det fint och härligt i Thailand, Grekland, Spanien, Italien, Kroatien...men Sverige är bra jävla vackert det med! Vi blir ofta hemmablinda och glömmer bort hur fint vi har det i vårt avlånga land.

Även fast det är 4 år sedan i morgon som vår dotter N dog, så känner jag ändå ett lugn för morgondagen och en sorts frid. Sorgen har blivit annorlunda, inte lättare men mer fridfull och fin. Det är svårt att förklara...

Vi plockade en hel del svamp i dag med, både kantareller och taggsvamp!
Rensad och klar redo för att förvällas...Två små burkar med svamp blev det att
lägga i frysen!
Svamp plockningen fick dock ett abrupt slut...Pingvinen såg en huggorm och då blev fru L smått hysterisk så då åkte vi hem. Men vi hann med en liten picknick i skogen ändå...
Lchf smörgås med smör och salami, gott och mättande tillsammans med lite
vatten!
Åt en jättegod fiskrätt till middag, som jag lägger upp receptet på snart. Nu blire soffhäng och mys med mina grabbar <3

Kram C

4 kommentarer:

Luiza sa...

Jag håller med dig om att det är vackert i övriga världen och att vi glömmer vårt eget vackra land. Vi tar det lite för givet.
Vi har alltid pratat om att vi vill bila, men det har inte blivit av...synd. Men det är inte försent ;).

Tänker på dig imorgon.
Massa kramar

Mot ett lättare liv sa...

Håller helt med om att Sverige är otroligt vackert, här uppe i norr har vi midnattsolen som faktiskt är rätt exotiskt. Ljust som på dagen hela natten. (fast kan vara rätt jobbigt när man ska sova)

Hoppas att morgondagen blir så fin den kan bli.
Kan inte för mitt liv föreställa mig den smärtan ni måste levt med, men det är ju en tröst att ni ser sorgen mer fridfull numera.

Tänker på er !

Varma kramar Maria

ryskadockor sa...

Jag tänker på dig jätte mycket! Och det är bra, tycker jag, att du "skriver av" dig delar med dig dina hjärttankar! Även om jag inte kan föreställa hur ont det måste göra på en när man misst sitt barn, så gör ändå det ont i själen!
Varma kramar till dig, min bloggvän!
//Lana

Mitt liv som fru L sa...

Tack alla, Ni är så fina <3

Kram C