söndag 22 juli 2012

Udda ting :D

Alltså jag fattar inte alls varför M inte vill trampa svan med mig ;)
På vår trip till Nora stötte vi på en hel del konstiga saker, bla denna trampbåt i form av en svan. Jag försökte få med M på en tur i den där svanen, det hade ju varit lite coolt, men nejdå M vägrade...Vi gick i en del loppisar och hittade detta:
Får jag presentera ett stycke RESPOTTA, folk har alltså gjort sina behov i
denna. Spontant: Vem köper en respotta? Och varför?
Och det viktigaste av allt: Vad ska den användas till?
Tänk att människor har suttit och bajjat på den där, stänkt på trä`t om de varit lite dåliga i magen, not så mysigt. Jag undrar verkligen vem som köper en såndär? Jag kan lixsom inte släppa (haha, där fick jag till det) tanken på att det kanske finns någon som vill köpa en respotta, med vetskapen att den använts som toa...Jag spyr lite i munnen av bara tanken. Nåja, nog tjatat om det...Men lite kul är det allt. Min humor är torr, jag vet!
Min man M kallas oftast för Pingu eller Pingvinen här hemma, fråga mig inte varför för jag minns inte hur vi kom på det. I allafall så hitta vi världens sötaste pingvin i en affär, vi kunde inte låta bli att köpa den. Den ska sitta i M lastbil, ni kanske fattar att det inte var min idè ;) Hädanefter ska jag kalla M för Pingvinen här i bloggen, mest för att jävlas med M och för att jag kan, hehe :)
Jag köpte även två andra saker men det visar jag i ett annat inlägg. 
Till middag blev det plock av lite allt möjligt, stekta ägg, chorizo, creme fraiche, grönsaker, mozzarella. Gott och enkelt! I morgon ska vi ut i skogen för att hitta mer av skogens guld, och kanske lite blåbär! Matsäck ska fixas och vi hoppas på bra väder :)

Kram C

1 kommentar:

maria sa...

Svanen var ju hur cool som helst, ni får ta en tur i den nästa gång ni är där :)
Vilken fin resepotta, bakterierna har ju med största sannolikhet försvunnit från senaste användningen ;-) kram