fredag 8 februari 2013

Grrrr :(

Nu är jag så inihelvetesjävlaskitpisströttpådettajävlasnöhelvete :(  Så fort jag ska gå ut med I så håller jag på och halkar HELA TIDEN. Varenda gång sätter jag hjärta i halsgropen och det hugger till någonstans i kroppen. Sanda, är det något som Kommunen hört talas om? Jag slirar runt, I slirar runt och jag håller på att gå upp i limningen! Och om det nu ska plogas så kan de idioterna som plogar vårt område...ge fan i att lägga en STOR snöhög vid hundlatrinerna. Sorry, men jag tycker inte att det är kul att få snö upp till midjan, när jag ska slänga en hund-bajs-påse. Eller tycker de som plogar att jag ska källsortera min hunds bajs? Öppna bajspåsen och hälla ut det i toan? 
Nyss fick jag gå och hämta min spade och skotta mig fram till latrinen...Grr vad sur jag är! Det enda positiva är att jag håller värmen av att bli förbannad. 

Nu vill jag ha vår, solsken och barmark
Nu ska den här surkärringen äta lunch...

Kram C

5 kommentarer:

monkan sa...

Smittar jag..? Hehe. Broddar.
/M

Mitt liv som fru L sa...

Monkan: Haha ja, jag tror det!
Broddar är för pensionärer ;)

Kram C

Fröken Nilsson sa...

på med broddar bruden!!
vill inte att du ska trilla o fördärva dej ju <3
kjaam <3

maria sa...

Jag började med broddar förra vintern och de är bara toppen, man känner sig mycket säkrare och så spänner man sig inte så när man promenerar utan kan slappna av :) var länge motståndare till broddar själv, tyckte också att det var för pensionärer ;-)
Var rädd om dig nu! Kramar

Mitt liv som fru L sa...

Maria: Jag kanske ska köpa det då!
Jag ska vara rädd om mig!
Kram C <3