fredag 8 juni 2012

Helg!


Ikväll fick det bli plocktallrik till middag, enkelt, smidigt och gott! Äggen är kokta enligt Fröken Nilssons kök och det funkade kanonbra! Jag tycker att det kan vara lite svårt att koka ägg och få det perfekt men på detta sätt blev äggen gudomligt goda! Det fick bli lite blandad kompott på tallriken. Avokodohalva med skagenröra, ägg och citronmajonäs, basilika & fetaostkrämen från igår ihop med gurk och paprikastavar. Gott var bara förnamnet!


I eftermiddags så gjorde jag en äggwrap som jag ska äta till frukost i morgon. Jag har väldigt svårt att ta mig för med något direkt på morgonen, så det är toppen ha wrapen klar i kylskåpet, redo att bara tas fram och ätas upp. Framförhållning det gillar jag :) Wrapen är gjord på 2 ägg, 2 msk vatten, 2 msk grädde, 1 tsk fiberhusk, salt och peppar. Vispa ihop och stek i smör eller kokosfett på bägge sidor, lägg över på folieark och låt svalna innan det fylls med godsaker!
Äggwrap fylld med basilika & fetaostkrämen, paprika,gurka, skivad kyckling
från gårdagens middag samt 1/2 avokado. Bara att rulla ihop och äta!
Som Ni ser är bilderna inte perfekta, jag vet inte vad som är fel. Jag hoppas att det löser sig till nästa inlägg...Ibland hatar jag allt vad datorer och teknik heter, grrr :(
I helgen blir det nog en riktig fixarhelg och förmodligen grillning, mmm. Jag gissar att jag få ta fram slangen och spola av hela trallen och möblerna, det är ju pollen överallt nämligen. 
Vad ska Ni hitta på?


Ha skön helg alla!
Kram C
4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag älskar också plockmat. Hoppas du får en härlig lördag.
Kram Jenny

ryskadockor sa...

Gott med plockmat! Jag kokar också ägg efter Fröken Nilssons tips! :)
Jag ska också greja på altanen idag... ska också torka golvet där och torka av alla möbler! :)
Ha en fin lördag!
Kram
//Lana

fröken nilssons kök sa...

Men visst är det smidigt!!
Kul att kunna tipsa :)

Erika - LCHF till vardag och fest sa...

Plockmat är ju bara så gott. Passar alltid. :-)
Ägg är svårt att koka, jag misslyckas varje gång jag inte har min äggkokare. Kokar jag i äggkokaren blir de alltid bra, så den får absolut inte gå sönder. :-)