tisdag 12 juni 2012

Starstrucked :)

Idag har det varit en riktig planerings och fix-i-trädgården-dag. Jag var ute på fm och rensade bland mina växter och satte nät över jordgubbsplantorna, samt fixade lite med sockerärtorna. Jag längtar verkligen tills jag får skörda av allt jag sått. 
Annars så har jag gått två långpromenader med I, och hör och häpna så är "Bygglov" i vår lilla stad och fixar...Jag blev alldeles starstrucked när jag såg Willy, jag vågade inte ens gå fram och säga "hej", ännu mindre be om en autograf. Jag tycker han är en för jävla skön snubbe! Kanske tar en promenad förbi där i morgon med, vem vet...de håller ju till på min morbrors gata, jag kanske ska hälsa på där ;)


På kvällen så har jag suttit framför datorn och letat recept till en buffè till svärmors födelsedag, det fick bli Italienskt, massa gott ska jag fixa plus en somrig gräddtårta med jordgubbar! 
Dagens middag med stekta benfria kotletter, hemmagjord chilibea,
 paprika och svamp stekt i massa smör! Grymt gott!
Nu ska jag hoppa i bingen, ska upp tidigt i morgon!
Kram C

2 kommentarer:

maria sa...

Låter som en härlig dag! Vilken energi du har ;-) det låter roligt att planera buffé till din svärmors födelsedag. Hon kommer nog att bli jättenöjd, så uppskattat :) hoppas du har en fin dag idag också vännen! Stor kram

Anonym sa...

Hej
Hoppas det är okey att jag frågar. Jag försöker komma på hur mycket av vad jag ska äta för att må bra och gå ner i vikt. Har nu en app i mobilen som jag kan lägga in allt i. Men som på denna bild så verkar du ha en stor klick beasås. Om jag skulle lägga in en sån portion sås i appen så skulle jag ha ätit fett för hela dagen verkar det som. Ja fattar inte. Och jag har ändrat så att det ska vara ca 100g fett per dag. Ska jag höja det? Har du någon idé ;)
Kram Jenny