Broccolislaw 3-4 port
4-5 dl färsk vitkål
1 dl broccoli (1/2 broccolistånd a`250 g)
2 medelstora morötter
1.5 dl majonäs
1 tsk vitvinsvinäger
1 tsk honung (kan uteslutas)
salt o peppar
Riv alla grönsakerna i en matberedare på den grova delen. Blanda sen ihop majonäs, vinäger, honung, salt och peppar. Ha i grönsakerna i majonäs-röran, blanda ordentligt och ställ sen i kylen ett tag innan den ska ätas!
| Under zucchinin och paprikan gömmer sig lite portabello svamp...första gången jag provade! God, men jag tycker den smakar precis som champinjoner! Vilket är ett gott betyg :) |
Nu ska jag iväg till Erikshjälpen och Bra-begagnat med morsan! Här ska det fyndas :)
Kram C
8 kommentarer:
Låter gott, gott! Men jag måste tyvärr "akta" mig för broccoli...får lätt ont i magen av den... :(
Ha en fortsatt fin dag!
Kramar till dig vännen! :)
<3 <3 <3
//Lana
Riven broccolistålk är jättegott! Ska försöka komma ihåg att använda den i cole slaw nästa gång. Jag brukar använda den i sallder eller röra ner i grönsaksröror. :-)
Kul med nya användningsområden för broccoli. Coleslaw är ju så gott och fräscht, speciellt till grillat på sommaren :) kram
Lana: Usch, inte kul :( Bäst att du låter bli då!
Erika: Broccolistålken slänger jag alltid...Så dumt :( Det får bli ändring på det! Tack för tipset!
Cosmoscatten: Visst är det! Gott till det mesta!
Kram till er ALLA <3<3<3
C
Det där var ju en bra idé, att ha broccoli i coleslawen, måste testas ;)
Vet du vad, portabello är faktiskt en kastanjechampinjon som vuxit till sig, så smaken är inte alls konstig ;)
Kjaaaam <3<3<3<3
Bruttan: Haha ok! Det visste jag inte ;)
Kjaaaaam <3<3<3<3
C
Martina: Gör det! Det var supergott!
Kram C <3
Skicka en kommentar