Ibland är det ju så att man inte använder en hel avokado, å så står man där med en halva. Jag har provat att lägga den där halvan i folie, men avokadon har blivit brun ändå, trots att jag läst att om kärnan är kvar så blir inte avokado-köttet brunt. Ajja, för mig funkar det inte i allafall!
Jag gör däremot såhär:
Jag tar bort kärnan och pressar ner lite citronsaft i en djup tallrik, lägger sen avokadon i citronsaften... å sen in i kylen.
Dagen därpå såg den ut såhär:
Lika grön och fin som dagen innan! Å även fast den legat i citronsaft, så hade inte avokadon tagit någon smak. Detta är mitt tips! :)
Kram C
8 kommentarer:
Tack för toppentips ...
=)
Perfekt tips! Tas emot direkt! Tack tack!
Ha en fortsatt fin dag! Och tack för en bra konversation! <3 <3 <3
Kram
//Lana
Så gör jag med, fast inte lika elegant för jag lägger min avokado i plastfolie (alltid ont om plats i kylen) :)
Lana: Detsamma det var trevligt att konversera! <3 Prova tipset, det funkar faktiskt!
Kram C <3<3<3
Vilket bra tips, det ska jag prova.
Kanontips!!
Kjaaaaam <3<3<3<3
Åhh, tack för tipset!! Det ska jag testa :-)
Tack för tipset! Jag funderade faktiskt på det där nu ikväll! :-)
Skicka en kommentar