Salt och krispig wok... |
Bacon-wok 1 port
1 pkt bacon
vitkål
paprika i olika färger
cocktailtomater
100 g sjögräsnudlar
soja
kokosfett
Börja med att skölja nudlarna i kallt vatten ett tag, låt rinna av i en sil. Smält kokosfett i en stekpanna och skär baconet i lagom bitar och stek på det. Hacka under tiden vitkål, paprika och tomater. När baconet blivit krispigt, tillsätt vitkålen. Fräs på så att vitkålen får lite färg, tillsätt sedan de avrunna nudlarna, soja och paprikan. När nudlarna blivit mjuka ha i tomaterna. rör runt och servera genast!
Nudlarna ser lite läskiga ut, men jag lovar det smakar jättegott! Ett perfekt substitut för pasta och vanliga nudlar. Men om man inte vill ha dessa nudlar, så går det alldeles utmärkt att ha i mer vitkål i stället.
Mums, säger jag bara ;) |
2 kommentarer:
Så gott det ser ut!!
Önskar jag hade din inspiration men jag vet verkligen inte vad jag ska äta......ikväll alltså....o jag bör nog äta ngt....får väl glo lite i kylen.....
Kjaaaam <3<3<3<3<3
Bruttan: Kan tala om att min inspiration också är låg! Varvar bara mellan några få rätter. Mitt tips: Gör det enkelt! Huvudsaken är att du blir mätt!
Kjaaaaam C <3<3<3
Skicka en kommentar